نظرتون در رابطه با قضاوت های بودار داوران عزیز به ضرر استقلال و به نفع لنگی ها چیه؟

آواتار امید زین آبادی
نظرتون در رابطه با قضاوت های بودار داوران عزیز به ضرر استقلال و به نفع لنگی ها چیه؟
توسط   امید زین آبادی   ۴۱۰۳ روز قبل
آواتار امید زین آبادی
توسط   امید زین آبادی   ۴۱۰۳ روز قبل

به نظر من دوست ندارند روند پیشرفت استقلال ادامه داشته باشه هر چند که اینها کوچکتر از این حرفها هستند که بخوان جلو استقلال قهرمان رو بگیرند.

اما همون طور که گفته شد می خوان ژنرال رو فوتبالی زمین بزنند.سرور هر چی لنگیه...............امیر قلعه نوییه....................

فقط من یه چیز از هواداران عزیز می خوام که استقلال رو تحت هر شرایطی تنها نذارند چون الان از همه طرف دارند به استقلال حمله میکنند.از یه طرف کسر امتیاز از یه طرف 2 پنالتی 200% گرفته نمیشه از یه طرف دیگه یه پنالتی 300% بودار برای سپاهان و لنگیها گرفته میشه و....

استقلال قهرمان...............سرور کل ایران......................

آواتار رضا محبی
توسط   رضا محبی   ۴۱۰۲ روز قبل
برادر من با نظر. سیدموافقم .که مبگفت زمانی که استقلال قهرمان شد خیلی خوشحال نشدن مسولین.یه جورایی حق دارن .تو این دوره همه چی رو با پول میشه خرید از کجا معلوم که جام و لنگیا پیش خرید نکرده باشن.به قول شاعر که میگه (جامم آرزوست)ولی واسه ما خاطره ست.
آواتار امیر حسین اسلامی
توسط   امیر حسین اسلامی   ۴۱۰۲ روز قبل

اصلا نگران نباشید.دودشون میره تو چشم خودشون.مطمئا باشید الان استقلالیا مصمم تر از قبل بازی میکنن.