برنامه نود تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » برنامه نود amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 برنامه نود توسط amir ghadami ۴۱۰۵ روز قبل رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۵ روز قبل شاید باعث بشه یه دستی به ورزشگاهها بکشن. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۵ روز قبل کیه که بدش بیاد؟این جور میزبانی ها هم خرجش بالاست هم فوایدش.اولا باعث میشه وضع استادیوم ها ، وضعیت حمل و نقل و راه ها ، هم جذب توریست ، هم فرهنگ سازی برای حضور بانوان ، هم ارتقای سطح فوتبالی ، هم ایجاد و بهبود زمین های تمرین وخیلی موارد دیگه. ضمنا ایران 2 قهرمانی از 3 قهرمانیش زمانی بوده که میزبان بوده . یعنی سالهای 1968 و 1976 که خود همین قهرمانی هم به ایران این امتیاز رو میده تا برای اولین بار به جام کنفدراسیونها راه پیدا کنه. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۵ روز قبل البته اینم بگم من به شخصه تو مسابقه پیامکی شرکت نکردم.اینجا هم فقط به احترام و علاقه ای که به شما طرفداران استقلال دارم نظرمو مطرح کردم. امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی من که برنامه رو ندیدم. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا