به نظرشما بهترنیست سیدمهدی با یه عذرخواهی به تیم ملی برگرده؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » به نظرشما بهترنیست سیدمهدی با یه عذرخواهی به تیم ملی برگرده؟ amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 به نظرشما بهترنیست سیدمهدی با یه عذرخواهی به تیم ملی برگرده؟ توسط amir ghadami ۴۱۰۶ روز قبل amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۱۰۶ روز قبل لطفآدلایل خودتونوبگید امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۵ روز قبل نوشته شده توسط: amir ghadami چرا باید عذر خواهی کنه؟ امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۰۵ روز قبل با این که منم دلیلی برای عذرخواهی سید نمیبینم ولی چون از صمیم قلب دوست دارم به تیم ملی برگرده،اگه با یه عذرخواهی همه چی ختم به خیر میشه ازش میخوام این کارا بکنه. امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۰۵ روز قبل آقای سفیر سپاهان به نظر من ای لوگویی که گذاشتی رو باید خیلی سریع عوض کنی وگرنه....... امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۵ روز قبل امین جان ما استقلالیا پذیرای همه هستیم حالا می خواد از هر تیمی باشه.ولش کن ناراحت نباش. فقط باید مواظب باشند چی میگن و کجا میگن!!!!!!!!!!!!!!!!! امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۰۵ روز قبل هرچی شما بگی آقا امید amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۱۰۵ روز قبل سلام.مرسی ازآقاامید.ثابت کردی فردمنطقی هستی.من اصفهانیم امااستقلال راهم دوست دارم ازلنگیا هم بشدت متنفرم شاید ازخیلی استقلالیام دوآتیشه ترباشم. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۵ روز قبل من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم. amir ghadami جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط amir ghadami ۴۱۰۵ روز قبل افتادگی آموزاگرطالب فیضی*******هرگزنخوردآب زمینی که بلنداست امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۵ روز قبل خودش که مشکلی با بازی تو تیم ملی نداره.کی روش نمیخوادش.فعلا میخواد یه کم به رحمان احمدی که تجربه ملی خیلی کمی داره کمک کنه تا تجربه ملی کسب کنه. کریم جلالی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط کریم جلالی ۴۱۰۵ روز قبل مهم ایران است نه آقای کیروش. تعصب ایرانی ما باید آنقدر بالا باشد که بخاطر وطن خودمان عذر خواهی کنیم. رحمتی هم سرباز وطنه و سرباز استقلال میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۲ روز قبل رحمتی ارزشش بیشتراز این حرفاست که به کسی التماس کنه! مخصوصا .....! تازه شم بهتر میتونه به اس اس کمک کنه!هرچند دل خودش با تیم ملیه! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا