هرکس به جباری فحش بده الهی سوسک بشه.یاد بازی که پدرش فوت کرد بیفتید.درسته رفته برمیگرده. تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » هرکس به جباری فحش بده الهی سوسک بشه.یاد بازی که پدرش فوت کرد بیفتید.درسته رفته برمیگرده. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 هرکس به جباری فحش بده الهی سوسک بشه.یاد بازی که پدرش فوت کرد بیفتید.درسته رفته برمیگرده. توسط رضا محبی ۴۱۰۹ روز قبل این همون مجتبی ست حالا قهر کرده به هر دلیلی،ولی همیشه استقلالی بوده وخواهد بود.مگه من وشما نبودیم که تا دیروز بهش می نازیدیم و لنگیا رو میسوزوندیم.حلا می خواید دشمن شاد مون کنید .هر کس به داش مجتبی فحش بده از لنگیا هم کثیف تره و ضمنا استقلالی نیست.بعدشم داش مجتبی خیلی از من وشما هم استقلالی تره وتعصبش بیشتره.حالا یه درگیری فیزیکی با حاج فتحول ما داشته بچه گی کرده غلط کرده،شما چرا هیزم تو آتیش میخواید بریزید.نبینم کسی امشب فحش بده که خودم تو ورزشگاه باهاش بر خورد فیزیکی می کنم؛به امید برد. r.m امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۹ روز قبل مصطفی رحمتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مصطفی رحمتی ۴۱۰۹ روز قبل داش رضا کاملا باهات موافقم،مجتبی حتما برمیگرده یادم نمیره چطور حال پرسپلیسیا رو توی اون بازی 3-0 گرفت. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا