هواداران عزیزی که برای بازی با سپاهان میرن استادیوم؛جباری رو تشویق میکنند یا بر علیه ش شعار میدن؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » هواداران عزیزی که برای بازی با سپاهان میرن استادیوم؛جباری رو تشویق میکنند یا بر علیه ش شعار میدن؟ امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 هواداران عزیزی که برای بازی با سپاهان میرن استادیوم؛جباری رو تشویق میکنند یا بر علیه ش شعار میدن؟ توسط امید زین آبادی ۴۱۴۱ روز قبل امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۴۱ روز قبل به نظر من باید به شدت تشویقش کنیم تا از کاری که کرده خجالت بکشه.ما هم نباید تمام زحمات ایشون رو فراموش کنیم.اون برای استقلال خیلی زحمت کشیده.به امید اون روزی که خودشو اصلاح کنه و برگرده به خونه خودش. محمدرضا کردیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدرضا کردیان ۴۱۳۶ روز قبل داش امیدگل گفتی...................باهات موافقم بدجووووووووووووووووووری...............به امیداون روزک جباری ب خونش برگرده............. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۶ روز قبل من به شدت بر علیه اش رفتار میکنم.انواع فحاشی هو کردن و ... پریا کریمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کریمی ۴۱۳۶ روز قبل از طرفدارای استقلال واقعا بعیده...!!!!! بعد همه مسخرمون میکنن که طرفدارای استقلال رو باش که همش ازشخصیت دم میزدن! نکن این کارو بیخیال ارزششو نداره فقط فراموشش کن.فراموش کردن جباری با او ن همه زحمتی که واس استقلال کشید... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۶ روز قبل من نه دشمن خونی جباری هستم نه عاشق دست و پا بسته فتح الله زاده.من طرف استقلالم.استقلال نه فقط تو جباری خلاصه میشه نه تو قلعه توعی نه فتح الله زاده و نه هیچ کس دیگه.جباری هر چی دوست داشت به استقلال گفت منم مثل خودش باهاش رفتار میکنم.کاری هم به بقیه طرفدارا ندارم.جباری با دلش با استقلال قرار داد نبست و فقط دنبال منافع خودش بود و اتفاقا منطقی هم رفتار کرد و منم مثل خودش دلی باهاش رفتار نمیکنم و منطقی باهاش رفتار میکنم و نمیزارم جلو استقلال راحت بازی کنه. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۶ روز قبل جباری هر وقت از شرایط استقلال شکایت داشته حق داشته ولی اگه دلش با استقلال بود مسائل رو عنوان نمیکرد.اون تصمیم عاقلانه ای گرفت و حقایق رو بر ملا میکرد و استقلال رو تحت فشار میزاشت و منم فردا حسابی کارشو سخت میکنم.رفتن جباری از استقلال به سپاهان مثل رفتن اشلی کول از آرسنال به چلسی بود.هنوزم که هنوزه تو ورزشگاه اختصاصی آرسنال هو میشه.من خودم طرفدار چلسی هستم و همونطور که میدونید اشلی کول هر روز یه حاشیه درست میکنه ولی چون حاشیه هاش به زندگی شخصی اش مربوط میشه نه باشگاه چلسی من از طرفداراشم چون مثل دیگر بازیکنا سرباز باشگاه هستن نه همه کاره باشگاه.اگه قراره حرفه ای رفتار کنیم باید همه رفتارامون حرفه ای باشه و وقتی تو تیمی مثل استقلال بازی میکنیم خودمون رو سرباز باشگاه بدونیم و به لباسی که تنمونه حس مسوولیت داشته باشیم. مصطفی رحمتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مصطفی رحمتی ۴۱۳۶ روز قبل Diffrent جان جباری هنوزم قلبا استقلالیه حالا تحت فشار بوده یه چیزی گفته صبر داشته باش عزیزم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۶ روز قبل جباری تنها چیزی که تو عمرش نبوده اینکه قلبا استقلالی باشه.از لحاظ فوتبالی فوق العاده هست ولی اگه قلبش بیشتر از اینا با استقلال بود بازیهای به مراتب بهتری ازش میدیدیم.نمیگم واسه استقلال بد بازی کرد اتفاقا فوق العاده بازی کرد و تو قهرمانی های استقلال تو لیگ خیلی به استقلال کمک کرد ولی همیشه خودشو از استقلال بزرگتر میدید.شما جباری رو با کاسیاس مقایسه کنیدومورینیو بازیش نداد و نیمکت نشینش کرد.بازیکنی که کاپیتان و سمبل رئاله.زرفدارا بهش میگن ایکر مقدس و و و.... ولی بعدش اومد چی کار کرد.گفت تصمیم سرمربیه و کاملا حق با خوزه هست.تفاوت حرفه ای ها با غیر حرفه ای ها اینجور جاهاست که معلوم میشه.به فکر رئال بود نه خودش. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا