فرهاد مجیدی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » فرهاد مجیدی حلیمه شکوهی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۹۲ ۲۳:۳۷ تعداد پاسخ ها 0 فرهاد مجیدی توسط حلیمه شکوهی ۴۱۹۷ روز قبل مواظب حرف زدنت باش. کسی نظر تو رو نخواست. اسماعیل زعفرانیه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل زعفرانیه ۴۱۹۶ روز قبل سلام فر هاد جون من تورو خیلی دوستت دارم می خواستم فوتبالیست شوم اما نمی دانم باید چی کار کنم می شود بگوید چه جوری این شمارهی گوشیمه 09157694616یابه من ایمیل بزن esmail_0077@yahoo.comمنتظرم ممنون می شوم اگر بگوید فرهاد جون ماهی خیلی دوستت دارم اسماعیل زعفرانیه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل زعفرانیه ۴۱۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: اسماعیل زعفرانیه سلام فر هاد جون من تورو خیلی دوستت دارم می خواستم فوتبالیست شوم اما نمی دانم باید چی کار کنم می شود بگوید چه جوری این شمارهی گوشیمه 09157694616یابه من ایمیل بزن esmail_0077@yahoo.comمنتظرم ممنون می شوم اگر بگوید فرهاد جون ماهی خیلی دوستت دارم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا