خداحافظی مجیدی

آواتار toraj hoshyar
خداحافظی مجیدی
توسط   toraj hoshyar   ۴۴۴۲ روز قبل
سلام عزیزان واقعی و با شعور استقلال: من از اظهار نظر بعضی از دوستان واقعآ متآسفم ما باید موفقیت استقلال برایمان مهم باشه نه فرد . سال گذشته در حساس ترین زمان ممکن علیرغم التماس و خواهش هواداران میلیونی استقلال ( حتی مدیریت و کادر فنی ) بخاطر پ........ به احساسات همه ما پشت پا زد و رفت . فرهاد بسیار بازیکن باهوشی است ولی ترو خدا اینقدر احساسی و دور از منطق تصمیم نگیرید. تیم ما احتیاج ب حمایت تو هوادار واقعی استقلال داره . به امید حک شدن سومین ستاره بر روی لباس آبی پوشان
آواتار elnaz mousavi
توسط   elnaz mousavi   ۴۴۴۲ روز قبل
سلام عزیزان واقعی و با شعور استقلال: من از اظهار نظر بعضی از دوستان واقعآ متآسفم ما باید موفقیت استقلال برایمان مهم باشه نه فرد . سال گذشته در حساس ترین زمان ممکن علیرغم التماس و خواهش هواداران میلیونی استقلال ( حتی مدیریت و کادر فنی ) بخاطر پ........ به احساسات همه ما پشت پا زد و رفت . فرهاد بسیار بازیکن باهوشی است ولی ترو خدا اینقدر احساسی و دور از منطق تصمیم نگیرید. تیم ما احتیاج ب حمایت تو هوادار واقعی استقلال داره . به امید حک شدن سومین ستاره بر روی لباس آبی پوشان
من نمیدونم چرا شما و آدمای امثال شما نمیخوان قبول کنن ک فرهاد بخاطر مشکلات شخصیش رفت از چی این استقلال باید حمایت کنیم از استقلالی حمایت کنیم ک اجازه میده اسطوره هاش ب همین سادگی فقط چون در چارچوب امیر قلعه نویی نیستن از فوتبال خداحافظی کنن؟!
آواتار alireza alkhamis
توسط   alireza alkhamis   ۴۴۴۱ روز قبل
واقعا من نمیدونم شما چرا نمیخواید درک کنید فرهاد به خاطر پول نرفت...دوست دارید 1کی بیاد هوار بکشه و بگه چرا پارسال از اس اس جدا شد تا آبروش و ببریم...بعد خودتونم شرمنده بشید...با بسه این همه سکوت ...از کی همایت کنیم از 1مشت آدم نامرد که فقط فکر محبوبیته خودشونن و حسودی میکنن 1کی محبوب تره...همش قلعه نویی قلعه نویی میکنید که چی ...یادتونه همین امیر خان که ازش همایت میکنید چند سال پیش وقتی اس اس قهرمان شد چرا رفت ها؟؟؟1کی ج بده...که فصل بدش اس اس دیگه رفت تو حاشیه از هم پاشید...اون موقع کی استقلال و جمع کرد ؟؟؟فرهاد مجیدی دیگه...اینقدر همون فصل خوب بازی میکرد که شده بود پدیده ی فصل...شما هر چی دوست دارید بگید و از 1 ادم نامرد همایت کنید...همی فرهاد تا چند سال ديگه که مربی شد امسال قلعه نویی رو 1جور میزنه زمین که از جاشون بلند نشن...کاپیتان وهوادارای کاپیتان هرجا باشی وهر جا باشیم سروره قلعه نویی و طرفدارا ش هستیم...به امید سربلندی کاپیتان
آواتار مهدی علیزاده قادی
توسط   مهدی علیزاده قادی   ۴۴۰۴ روز قبل
نوشته شده توسط: elnaz mousavi
[quote=toraj]سلام عزیزان واقعی و با شعور استقلال: من از اظهار نظر بعضی از دوستان واقعآ متآسفم ما باید موفقیت استقلال برایمان مهم باشه نه فرد . سال گذشته در حساس ترین زمان ممکن علیرغم التماس و خواهش هواداران میلیونی استقلال ( حتی مدیریت و کادر فنی ) بخاطر پ........ به احساسات همه ما پشت پا زد و رفت . فرهاد بسیار بازیکن باهوشی است ولی ترو خدا اینقدر احساسی و دور از منطق تصمیم نگیرید. تیم ما احتیاج ب حمایت تو هوادار واقعی استقلال داره . به امید حک شدن سومین ستاره بر روی لباس آبی پوشان
من نمیدونم چرا شما و آدمای امثال شما نمیخوان قبول کنن ک فرهاد بخاطر مشکلات شخصیش رفت از چی این استقلال باید حمایت کنیم از استقلالی حمایت کنیم ک اجازه میده اسطوره هاش ب همین سادگی فقط چون در چارچوب امیر قلعه نویی نیستن از فوتبال خداحافظی کنن؟!