دلیل هواداری خود از استقلال را برای اعضای کانون شرح دهید تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » دلیل هواداری خود از استقلال را برای اعضای کانون شرح دهید saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 دلیل هواداری خود از استقلال را برای اعضای کانون شرح دهید توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۶۵ روز قبل آیا برای شما حمایت از یک بازیکن خاص مهم است یا هواداری از تیم saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۶۵ روز قبل من که خودم شخصا برام مهم نیست کی باشه،یا نباشه مهم موفقیت تیمه هرچند منم مث بقیه از بعضی بازیکنها بیشتر خوشم میاد از بعضی هم متنفرم elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۴۶۵ روز قبل به نظر من تیم در اولویته ولی من به شخصه نمیتونم بودن بعضیا یا نبودن بعضیای دیگه رو تحمل کنم اما اینجوری نیس که بگم استقلال نباید یا نمیتونه بدون کسی که من ازش خوشم میاد(که احتمالا شما خوب میدونید من کیو میگم) موفق باشه من حتی برای استقلال امیر قلعه نویی هم آرزوی موفقیت میکنم.به امید موفقیت استقلال............................... alireza alkhamis جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza alkhamis ۴۴۵۴ روز قبل خوب معلومه دیگه طرفداری از تیم تو اولویته اوله...ولی اگه امسال فرهاااد تو اس اس بود تیم میشد رویاااااااایی...ولی نشد!!! امیدوارم که بشه پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا