گفتن مشخصات فردی برای آشناشدن اعضای کانون با همدیگر

آواتار toraj hoshyar
گفتن مشخصات فردی برای آشناشدن اعضای کانون با همدیگر
توسط   toraj hoshyar   ۴۴۶۰ روز قبل
سلام دوستان استقلالی : من پیشنهادی به بچه های اعضای کانون دارم و آن اینه ک هیچیک از اعضای کانون همدیگه را نمیشناسیم در صورت تمایل نام : سن : در کدام شهر سکونت دارید و چند سال است که هوادار تیم استقلال هستید را ذکر کنید تا تمامی بچه ها با یکدیگر بیشتر آشنا شوند. با تشکر موفق باشید
آواتار saeed mohsen zadeh
توسط   saeed mohsen zadeh   ۴۴۶۰ روز قبل
سلام دوستان .هرچند که قبلا ن کار رو یه بار انجام دادیم اما خوب بازهم خودمون رو معرفی میکنیم تا با دوستان جدیدمان آشنا بشیم .من سعید هستم 29ساله از شهرستان آبیک ومهندس کشاورزی تقریبا از سال 75 هوادار تیم محبوبم هستم بازیکن محبوب اون دوره هم ازنظر من داش علی منصوریان بود و الان هم فقط فرهاد مجیدی درضمن من از اولین روز با گوشی موبایل توی کانون هستم چون سیستمم مشکل داره...حالا نوبت شماست
آواتار elnaz mousavi
توسط   elnaz mousavi   ۴۴۶۰ روز قبل
سلام من اسمم الناز.14 سالمه.از وقتی که 6 سالم بود ینی سال 83 طرفدار استقلال بودم و آرزومه که یه بار برم استادیوم و یه دربی رو از نزدیک ببینم.
آواتار فاطمه اکبری
توسط   فاطمه اکبری   ۴۴۵۹ روز قبل
سلام من فاطمم 18 سالمه حدودا 3الی 4 سالی هست که فوتبال رو جدی پیگیری میکنم وگرنه از بچگی طرفداره استقلال بودم ساکن تهران هستم و بازیکن مورد علاقم پژمان منتظریه
آواتار alireza alkhamis
توسط   alireza alkhamis   ۴۴۵۶ روز قبل
سلام به همه ی دوستان من:علیرضام 17ساله از بچگی تا حالا عاشق استقلال بودم وخواهم بود...هافبک راسته جوانانه استقلال اهواز هم هستم
آواتار mohadeseh ghalandarnegad
توسط   mohadeseh ghalandarnegad   ۴۴۵۵ روز قبل
غزل_22
آواتار elnaz mousavi
توسط   elnaz mousavi   ۴۴۵۵ روز قبل
نوشته شده توسط: mohadeseh ghalandarnegad
غزل_22
من شیفته ی توضیح مختصر و مفیدتون شدم ولی نگفتین چ مدته طرفدار استقلالین.
آواتار mohadeseh ghalandarnegad
توسط   mohadeseh ghalandarnegad   ۴۴۵۵ روز قبل
الناز خانم من 12 سالم بود که عاشق استقلال شدم الانم دانشجو پرستاری ام عزیزم
آواتار toraj hoshyar
توسط   toraj hoshyar   ۴۴۳۳ روز قبل
سلام دوستان استقلالی : من پیشنهادی به بچه های اعضای کانون دارم و آن اینه ک هیچیک از اعضای کانون همدیگه را نمیشناسیم در صورت تمایل نام : سن : در کدام شهر سکونت دارید و چند سال است که هوادار تیم استقلال هستید را ذکر کنید تا تمامی بچه ها با یکدیگر بیشتر آشنا شوند. با تشکر موفق باشید
آواتار امید شیخ نژاد مقدم
توسط   امید شیخ نژاد مقدم   ۴۴۲۷ روز قبل