گفتن مشخصات فردی برای آشناشدن اعضای کانون با همدیگر تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » گفتگوی آزاد » گفتن مشخصات فردی برای آشناشدن اعضای کانون با همدیگر toraj hoshyar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 گفتن مشخصات فردی برای آشناشدن اعضای کانون با همدیگر توسط toraj hoshyar ۴۴۶۰ روز قبل سلام دوستان استقلالی : من پیشنهادی به بچه های اعضای کانون دارم و آن اینه ک هیچیک از اعضای کانون همدیگه را نمیشناسیم در صورت تمایل نام : سن : در کدام شهر سکونت دارید و چند سال است که هوادار تیم استقلال هستید را ذکر کنید تا تمامی بچه ها با یکدیگر بیشتر آشنا شوند. با تشکر موفق باشید saeed mohsen zadeh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط saeed mohsen zadeh ۴۴۶۰ روز قبل سلام دوستان .هرچند که قبلا ن کار رو یه بار انجام دادیم اما خوب بازهم خودمون رو معرفی میکنیم تا با دوستان جدیدمان آشنا بشیم .من سعید هستم 29ساله از شهرستان آبیک ومهندس کشاورزی تقریبا از سال 75 هوادار تیم محبوبم هستم بازیکن محبوب اون دوره هم ازنظر من داش علی منصوریان بود و الان هم فقط فرهاد مجیدی درضمن من از اولین روز با گوشی موبایل توی کانون هستم چون سیستمم مشکل داره...حالا نوبت شماست elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۴۶۰ روز قبل سلام من اسمم الناز.14 سالمه.از وقتی که 6 سالم بود ینی سال 83 طرفدار استقلال بودم و آرزومه که یه بار برم استادیوم و یه دربی رو از نزدیک ببینم. فاطمه اکبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه اکبری ۴۴۵۹ روز قبل سلام من فاطمم 18 سالمه حدودا 3الی 4 سالی هست که فوتبال رو جدی پیگیری میکنم وگرنه از بچگی طرفداره استقلال بودم ساکن تهران هستم و بازیکن مورد علاقم پژمان منتظریه alireza alkhamis جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط alireza alkhamis ۴۴۵۶ روز قبل سلام به همه ی دوستان من:علیرضام 17ساله از بچگی تا حالا عاشق استقلال بودم وخواهم بود...هافبک راسته جوانانه استقلال اهواز هم هستم mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۴۵۵ روز قبل غزل_22 elnaz mousavi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ ۱۵:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط elnaz mousavi ۴۴۵۵ روز قبل نوشته شده توسط: mohadeseh ghalandarnegad غزل_22 من شیفته ی توضیح مختصر و مفیدتون شدم ولی نگفتین چ مدته طرفدار استقلالین. mohadeseh ghalandarnegad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohadeseh ghalandarnegad ۴۴۵۵ روز قبل الناز خانم من 12 سالم بود که عاشق استقلال شدم الانم دانشجو پرستاری ام عزیزم toraj hoshyar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۹:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط toraj hoshyar ۴۴۳۳ روز قبل سلام دوستان استقلالی : من پیشنهادی به بچه های اعضای کانون دارم و آن اینه ک هیچیک از اعضای کانون همدیگه را نمیشناسیم در صورت تمایل نام : سن : در کدام شهر سکونت دارید و چند سال است که هوادار تیم استقلال هستید را ذکر کنید تا تمامی بچه ها با یکدیگر بیشتر آشنا شوند. با تشکر موفق باشید امید شیخ نژاد مقدم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۲۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید شیخ نژاد مقدم ۴۴۲۷ روز قبل سلام دوستان استقلالی : من پیشنهادی به بچه های اعضای کانون دارم و آن اینه ک هیچیک از اعضای کانون همدیگه را نمیشناسیم در صورت تمایل نام : سن : در کدام شهر سکونت دارید و چند سال است که هوادار تیم استقلال هستید را ذکر کنید تا تمامی بچه ها با یکدیگر بیشتر آشنا شوند. با تشکر موفق باشید پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا