بخدا فرهاددد دوست داشت برگرده...بعضی آقایونه نامرد نذاشتن کاپیتان برگرده

آواتار alireza alkhamis
بخدا فرهاددد دوست داشت برگرده...بعضی آقایونه نامرد نذاشتن کاپیتان برگرده
توسط   alireza alkhamis   ۴۴۶۱ روز قبل
آواتار saeed mohsen zadeh
توسط   saeed mohsen zadeh   ۴۴۶۱ روز قبل
مثل اینکه باید هرروز برای یکی از دوستان بگیم که بحث درمورد فرهاد تکراری شده و ادامه دادنش باعث ایجاد حاشیه میشه و توروخدا دیگه درمورد مجیدی تاپیک ندارید بابااااااا انواع تاپیک با موضوع فرهاد مجیدی از قبل توی تمام تالارها هست
آواتار elnaz mousavi
توسط   elnaz mousavi   ۴۴۶۱ روز قبل
در اینی که شما گفتی هیچ شکی نیس ولی فک کنم حق باgriffin باشه فعلا دیگه نباید راجع به مجیدی حرف زد(با اینکه همه ی ما استقلالیا دوسش داریم.) فعلا احتمالا تنها کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که دعا کنیم قلعه نویی تا نیم فصل به این نتیجه برسه که کاپیتان فرهاد میتونه به استقلال کمک کنه.
به خدا منم نمیخوام بگم بهتر از بقیه فکر میکنم,منم عاشق اینم که فرهاد توی تیم باشه،سالهای قبل وقتی بازی میکرد به خدا یاد مسی و بارسا می افتادم اما خوب حالا چی وقتی نیست ما بشینیم اسمشو بیاریم درست می‌شه. فقط باعث میشه امیر خان حساس تر بشه و اگه تا امروز تصمیم به برگردوندن فرهاد داشته بعد از این لجش میگیره میگه نمیخوام پس همه کمک کنیم تا حساسیت ها نسبت به فرهاد کمتر شه اصلا گیریم فرهاد از اول بازیکن ما نبوده بابا شمع موضوع دیگه ای ندارید ببحثیم
به خدا منم نمیخوام بگم بهتر از بقیه فکر میکنم,منم عاشق اینم که فرهاد توی تیم باشه،سالهای قبل وقتی بازی میکرد به خدا یاد مسی و بارسا می افتادم اما خوب حالا چی وقتی نیست ما بشینیم اسمشو بیاریم درست می‌شه. فقط باعث میشه امیر خان حساس تر بشه و اگه تا امروز تصمیم به برگردوندن فرهاد داشته بعد از این لجش میگیره میگه نمیخوام پس همه کمک کنیم تا حساسیت ها نسبت به فرهاد کمتر شه اصلا گیریم فرهاد از اول بازیکن ما نبوده بابا شما موضوع دیگه ای ندارید ببحثیم