بازم باختیم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » بازم باختیم علی کلانترزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 بازم باختیم توسط علی کلانترزاده ۵۵۱۲ روز قبل با زم باختیم چرا؟ علی کلانترزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی کلانترزاده ۵۵۱۲ روز قبل دیدید گفتم بازم میبازیم تا وقتی این مرفاوی هست اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۱۲ روز قبل دوست عزیز یه لیوان آب سرد بخور شما عصبانی هستی البته خدایی حق داری چون من هم نزدیک بود ازعصبانیت سکته کنم ولی فوتبال همینه تازه استقلال خوب بازی کرد ولی شانس نداریم mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۰۹ روز قبل شانس به استقلال پشت کرده اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۰۹ روز قبل شانس که همیشه با پرسپولیسه REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۵۰۷ روز قبل مرفاوی چه کار کنه وقتی توپ نمیره تو گل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۰۶ روز قبل من مطمئنم استقلال این بحران رو کنار میذاره ومثل امروز که شاهین رو برد پیشرفت میکنه سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۰۵ روز قبل اگه استقلال هزار بار دیگه هم (خدایی نکرده ) ببازه باز هم ازش حمایت می کنم و فریاد می زنم : استقلال سرور پرسپولیسه اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۰۵ روز قبل بارکلا استقلالیا همه بامرامن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا