6تایی ها تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » 6تایی ها 6تایی 6تایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 6تایی ها توسط 6تایی 6تایی ۴۰۶۲ روز قبل 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۶۲ روز قبل ای یعنی چی ؟ میخای بگی پرسپولیسی هستی ؟ علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۶۱ روز قبل میدونی به بچه ای که پدر ومادر مشخس ندارن چی میگن وچرا میگن چون آنها نا خواسته به این دنیا امدن ودر طول زندگی هم نمیدانند کجا باید بروند میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۶۱ روز قبل 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 کدوم احمقی اجازه داده که یه لنگی که همه افتخاراتشون از جام ولایت بالاتر نمیزنه، بیاد توی سایت؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۶۱ روز قبل آقا میثم عزیز سلام . شما چرا اینقدر عصبی برخورد میکنی ؟ ولش کن و به این برادر عزیزمون توجه نکن . اونوقت خودش میذاره میره و دیگه هم پیام نمیده . در ضمن ادبیات شما با این آقا هیچ فرقی نداره . خودتو کنترل کن برادر من . به نظر من بهتر شد که یه پرسپولیسی در جمع ماست . ما میتونیم کاملا شخصیت اینا رو بشناسیم . فقط خواهشا دیگه کلمه بد بکار نبر . باشه داداشی ؟ سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۶۱ روز قبل میثم خان این پرسی رو ولش کن بابا بنده خدا ها سایتی مثل ماندارند.که با هم دیگه گفتگو کنند. انقدر بیچاره اند که نگو. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۶۱ روز قبل طفلک چقدر عقده ای شده که با یک 6 تایی اومده استقلالیا رو اذیت کنه پس ما چی بگیم امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۶۰ روز قبل طفلک چقدر عقده ای شده که با یک 6 تایی اومده استقلالیا رو اذیت کنه پس ما چی بگیم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۶۰ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی من به ایشون کاری ندارم! مخاطب من مدیران سایت بودند که اصلا و ابدا هیچ گونه نظارتی بر روی سایت ندارن! و هرکسی میتونه اظهارنظر کنه! درضمن من به شخصه نمیتونم تحمل کنم که یه لنگی توی سایت ما جولان بده و بعدشم بره برای هم تیمی هاش تعریف کنه که من ال کردم، بل کردم!!! اینجا مختص هوادارای متعصب استقلاله...! پس ورود غریبه ها ممنوعه! من دوستای پرسپولیسی (به احترامشون نگفتم لنگی؟!) منطقی زیادی دارم! که با خیلیاشونم رفیق هستم! ولی این بی منطقه و برای من زور داره که تو سایت ما بخواد ویراژ بده!!!البته نظر همه شما هم برای من محترمه...! دنیا کیانی منش جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۴:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط دنیا کیانی منش ۴۰۵۹ روز قبل جوابی بجز نشون دادن عدد 4 ندارم همین بسه که این پرسپولیسی چرت پاشو از سایت ما بذاره بیرون . هرررررررررررررررریییییییییییی بیرون مهسا صادقی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهسا صادقی ۴۰۵۲ روز قبل عموی متولد چندی؟ ببین لنگی اگه یه مدرک از این حرف الکی {6تا}اوردی من همین جا تو همین سایت داد میزنم که لنگیم البته نگید 6 تای ها چی بگییییییییییییدددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۵۰ روز قبل از تنها افتخار باشگاتون یه فیلم بیار سردار هر چی داری رو کن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۴۹ روز قبل آقایان مثل ایتکه گذاشت و رفت عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۴۸ روز قبل منظورش اینه که 666666666666666666=0000000000000000000000 یعنی از این به بعد می خوان بگن صفر تایی ها هه هه هه حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۴۸ روز قبل من که از این موضوع استقبال میکنم بیاین تو سایتمون نظرشونو بگن اگه میتونن کری بخونن ولی در چارچوب احترام به همدیگه که اکثر لنگیا از این کارا بلد نیستن و فحاشی میکنن علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۳۰ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی من که از این موضوع استقبال میکنم بیاین تو سایتمون نظرشونو بگن اگه میتونن کری بخونن ولی در چارچوب احترام به همدیگه که اکثر لنگیا از این کارا بلد نیستن و فحاشی میکنن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی من که از این موضوع استقبال میکنم بیاین تو سایتمون نظرشونو بگن اگه میتونن کری بخونن ولی در چارچوب احترام به همدیگه که اکثر لنگیا از این کارا بلد نیستن و فحاشی میکنن اصغر خلیلی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط اصغر خلیلی ۴۰۲۵ روز قبل اون موقع که این اتفاق افتادبابای شما داش خاک بازی میکرد.به آماردربی نگاه کنی خجالت میکشی چوبلهی.تا آخرزمان هم باشه به عمرتان برد متوالی نمی تونیدکسب کنید. پژمان صفریان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط پژمان صفریان ۴۰۱۶ روز قبل ای بابا ما که دیگه واسه لنگیا کری نمیخونیم ....در حدی نیستن که بخوایم رقیب حسابشون کنیم حالا اگه 8 9 سال پیش بود یه چیزی اما از 4 سال پیش به اینطرف حریفهای ما تیم های قدر آسیایی هستن . اینا زووووووووووووووور بزنن شاید یه سهمیه بگیرن عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۱۶ روز قبل برای این تاپیک دیگه پیام نذارین بزارید بره پایین تا پاک شه عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۰۸ روز قبل خدا وکیلی اگه شما 6تایی هارو نداشتین می خواستین چی کار کنین مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: پژمان صفریان ای بابا ما که دیگه واسه لنگیا کری نمیخونیم ....در حدی نیستن که بخوایم رقیب حسابشون کنیم حالا اگه 8 9 سال پیش بود یه چیزی اما از 4 سال پیش به اینطرف حریفهای ما تیم های قدر آسیایی هستن . اینا زووووووووووووووور بزنن شاید یه سهمیه بگیرن البته در ایران هم سپاهان و تراکتور رقیب ما شدن zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۹۶ روز قبل استــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ کبــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر....سرور4پلیس لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۳۹۹۶ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 استــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ کبــــــــــــــــــــــــــــــــــــیر....سرور4پلیس سلام زهرا جون خیلی خوش اومدی به جمع ما مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۶ روز قبل البته این بی تربیت نباید دیگه بیاد سایت ما پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا