استقلالی ها کاری کنند از پرسی ها امتیاز کم کنند؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » استقلالی ها کاری کنند از پرسی ها امتیاز کم کنند؟ سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 استقلالی ها کاری کنند از پرسی ها امتیاز کم کنند؟ توسط سعید آقامحمدی ۴۱۰۶ روز قبل سلام.من از تماشاگرانی که به استادیم میرند برای تماشای دربی خواهش می کنم که کاری کنند از پرسی ها امتیاز کم کنند.(مثال:قطعا تو بازی کری خوندن وفحش دادن وجود داره شما عزیزان بر خودتون غلبه کنید و فقط استقلالو تشویق کنید کاری به کار دیگران نداشته باشید تا پرسی ها انقدر بگن تا ...ن شون پاره شه تا بااین کار ازشون امتیاز کم کنن)خواهشا دیگران رو از این موضوع با خبر کنید mohsen moradi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohsen moradi ۴۱۰۶ روز قبل به نظر من کار خوبی نیس که بخوایم کاری بکنیم که از لنگی ها امتیاز کم کنند . اون ها اینقدر بدبخت هستند که لازم نیس ما کاری بکنیم ولی با این حرفت موافقم 2800 که به اونا فحش ندیم . امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۶ روز قبل سلام.من از تماشاگرانی که به استادیم میرند برای تماشای دربی خواهش می کنم که کاری کنند از پرسی ها امتیاز کم کنند.(مثال:قطعا تو بازی کری خوندن وفحش دادن وجود داره شما عزیزان بر خودتون غلبه کنید و فقط استقلالو تشویق کنید کاری به کار دیگران نداشته باشید تا پرسی ها انقدر بگن تا ...ن شون پاره شه تا بااین کار ازشون امتیاز کم کنن)خواهشا دیگران رو از این موضوع با خبر کنید اینجا یه محیط اگه نگیم فرهنگی ورزشی ولی حداقل دوستانه هست.پس بهتره یکم ادب رو رعایت کنیم. آخه پرسپولیس ارزش امتیاز کم کردن داره؟اصلا میخواید یه کاری کنیم 20 امتیاز به پرسپولیس اضافه شه(چون میدونم بازم در پایان لیگ ما بالاتر خواهیم بود)؟ عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۳۹۵۳ روز قبل کون پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا