نظر شما راجع به اسماعیل شریفات چیه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » نظر شما راجع به اسماعیل شریفات چیه؟ danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 نظر شما راجع به اسماعیل شریفات چیه؟ توسط danial forouzanfar ۴۶۰۱ روز قبل فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۵۹۳ روز قبل امسال شده سوهان اعصاب استقلالی ها. خدا کنه از استقلال بره میلاد قربانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد قربانی ۴۵۹۳ روز قبل نوشته شده توسط: فرهاد قدیری امسال شده سوهان اعصاب استقلالی ها. خدا کنه از استقلال بره ب تو چه فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۵۹۳ روز قبل معلومه بچه جنوبی که ایتقدر سنگ این دو رو به سینت می زنی. همچنان گستاخی کن تا به موقش نوبت منم برسه. با امثال تو سر و کله زدن وقت تلف کردن عشق مییییییییییییییییییییییییییییییییلاد!!! میلاد قربانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد قربانی ۴۵۹۳ روز قبل نوشته شده توسط: فرهاد قدیری معلومه بچه جنوبی که ایتقدر سنگ این دو رو به سینت می زنی. همچنان گستاخی کن تا به موقش نوبت منم برسه. با امثال تو سر و کله زدن وقت تلف کردن عشق مییییییییییییییییییییییییییییییییلاد!!! مشهدی ام آرمین سردار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۵:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط آرمین سردار ۴۵۹۳ روز قبل اصلا شریفات بازیکن نیست!توپ بر میداره بعدشم خرابش میکنه همین! فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۵۹۳ روز قبل خداییش میلاد 10 ببین آرمین هم با نظر من موافقه چرا همش به من گیر می دی! از تو که بچه مشهد مقدس هستی بعیده اینقدر بد دهن باشی و توهین کنی. توی این سایت هر کس می تونه از هر بازیکنی که خواست انتقاد کنه. فقط انتقاد نه توهین و فحش دوست عزیز. یه خورده منطقی باش. تمام این بازیکنان یکی یکی میان و میرن. میلاد قربانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد قربانی ۴۵۹۳ روز قبل نوشته شده توسط: فرهاد قدیری خداییش میلاد 10 ببین آرمین هم با نظر من موافقه چرا همش به من گیر می دی! از تو که بچه مشهد مقدس هستی بعیده اینقدر بد دهن باشی و توهین کنی. توی این سایت هر کس می تونه از هر بازیکنی که خواست انتقاد کنه. فقط انتقاد نه توهین و فحش دوست عزیز. یه خورده منطقی باش. تمام این بازیکنان یکی یکی میان و میرن. غیر از میداوودی danial forouzanfar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط danial forouzanfar ۴۵۹۲ روز قبل طرفدارای استقلال باید متحد باشن نه مثل خروس جنگی به هم بپرن بعدشم آقا میلاد قبول کن میداودی و شریفات به درد استقلال نمی خورن ف م جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط ف م ۴۵۹۲ روز قبل به نظر من همه بازیکنان استقلال خوبند فقط بعضی وقتها بدشانسند و توپ هاشون تو دروازه نمیره شاید ما خودمونم اون موقع جای اونا باشیم همینطوری عمل کنیم اسماعیل شریفاتم خوبه به نظر من طرفدار واقعی همیشه پشت تیمش و ازش حمایت می کنه چه ببره چه ببازه فرهاد قدیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۳:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط فرهاد قدیری ۴۵۹۲ روز قبل ما طرفداران استقلال عاشقان واقعی استقلالیم که با بردشون خوشحال و با باختشون ناراحت می شیم. زنده باد استقلال قهرمان میلاد قربانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط میلاد قربانی ۴۵۹۲ روز قبل نوشته شده توسط: فرهاد قدیری ما طرفداران استقلال عاشقان واقعی استقلالیم که با بردشون خوشحال و با باختشون ناراحت می شیم. زنده باد استقلال قهرمان ایول پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا