نظرتون راجع به آمدن عنایتی چیست؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » نظرتون راجع به آمدن عنایتی چیست؟؟ میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 نظرتون راجع به آمدن عنایتی چیست؟؟ توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۴۹ روز قبل میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۴۹ روز قبل گلزن قهاری است.بیاید خوب میشود. maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۶۴۹ روز قبل عاااااااالیهبا این سنش هنوزم تو تیم خوب گلزنی میکنه...قبولش دارم،قطعا میتونه ب تیم کمک کنه علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۶۴۹ روز قبل به نظرم عنایتی گزینه حوبیه و استقلال به اون احتیاج داره ولی نه فقط برای گلزنی استقلال یک کاپیتان در زمین کم داره و فکر کنم رضا توانایی این کارو داره یک نفر که داخل زمین بتونه تیم را کنترل و روح جنگندگی را با آرامش به تیم تزریق کنه رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۴۸ روز قبل عنایتی خیلی خوبه ولی سنش بالاست . ما مثلا جوون گرایی کردیم روح اله اسدی پور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آذر ۱۳۹۳ ۱۵:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط روح اله اسدی پور ۳۶۴۸ روز قبل بازی با راه آهن مساوی،فقط خدا کنه گل داشته باشه محمد همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد همراه ۳۶۴۷ روز قبل نوشته شده توسط: رسول موگویی عنایتی خیلی خوبه ولی سنش بالاست . ما مثلا جوون گرایی کردیمدرسته عنایتی سنش بالاس .عنایتی تموم کننده خوبی هست ولی سنش بالاس و زیاد نمیتونه بدود. حسین بخشی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ آذر ۱۳۹۳ ۲۱:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین بخشی ۳۶۴۷ روز قبل گلزن خوبی خیلی دوست دارم بیاد وبااستقلال خداحافظی کنه ولی بایدبه فکر یک گلزن خوب وجوان براسالهای آینده باشیم امید ارشد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید ارشد ۳۶۴۷ روز قبل درست بازیکن خوبی ولی چون سنش زیاد کارایی لازم نداره احتیاج به یه بازیکن جوان داریم جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۶۴۶ روز قبل منم فکرمیکنم اگه عنایتی بیاد خیلی خوب میشه چون عنایتی واقعا وذاتا یه گلزنهویه توپ مرده راگل میکنه جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۶۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: جواد نوبخت هروی منم فکرمیکنم اگه عنایتی بیاد خیلی خوب میشه چون عنایتی واقعا وذاتا یه گلزنهویه توپ مرده راگل میکنه امید محمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ آذر ۱۳۹۳ ۱۴:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید محمدی ۳۶۴۶ روز قبل با اینکه سن آقا رضا بالاست وما احتیاج به بازیکنهای جوان داریم ولی با توجه به زحمات ایشان و حمایت هیشگی او از استقلال اگه فرصت بازی دوباره و خداحافظی از فوتبال در استقلال به وی داده بشه خیلی خوبه محمد اس اسی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ آذر ۱۳۹۳ ۲۳:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد اس اسی ۳۶۴۶ روز قبل قطعا میتونه ب تیم کمک کنه امیدوارم این انتقال انجام بشه mahdi mohaddes جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط mahdi mohaddes ۳۶۴۶ روز قبل سلام به نظر من عنایتی مهره خوبی و میتونه از تجربه ای که داره کمک استقلال باشه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۶۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: mahdi mohaddes عااااااااااااااااااااااالیه خیــــــــــــــــــــلی دوس دارم که بیاد اس اس محمدامین برزگربهرامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدامین برزگربهرامی ۳۶۴۳ روز قبل من با امدن عنایتی مشکلی ندارم چون اون گلزن خوبیه ولی به نظرمن کمی سنش بالاست ولی اشکال نداره بالاخراون بازیکن خوبیه وهمچنین گلزن خوبیه پس بایدبیاد. احسانه رئیس السادات جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۲۱:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احسانه رئیس السادات ۳۶۴۲ روز قبل نوشته شده توسط: محمد اس اسی قطعا میتونه ب تیم کمک کنه امیدوارم این انتقال انجام بشه یوسف عباس پور جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ آذر ۱۳۹۳ ۲۰:۴۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط یوسف عباس پور ۳۶۳۴ روز قبل عنایتی بهترین گزینه برای استقلاله وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۰۶ روز قبل من آقا رضا را دوست دارم . ولی فکر میکنم چون به استقلال زیاد تعصب داره بهمین خاطر به استقلال اومده تا با پیرهن آبی از فوتبال خداحافضی کنه . maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۴۲۶ روز قبل نوشته شده توسط: وهاب نظری نژاد من آقا رضا را دوست دارم . ولی فکر میکنم چون به استقلال زیاد تعصب داره بهمین خاطر به استقلال اومده تا با پیرهن آبی از فوتبال خداحافضی کنه . آرزوش بود ک با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی کنه ولـــی متاسفانه قسمت نبود.. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا