پیش بینی نتیجه بازی استقلال - گسترش تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » پیش بینی نتیجه بازی استقلال - گسترش امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 پیش بینی نتیجه بازی استقلال - گسترش توسط امین حسینی ۳۷۴۶ روز قبل لطفا هم رای بدین هم نظر خودتون رو بنویسید(کامنت) به خاطر شرکت شما در پیش بینی 5 هفته اول و ادامه لیگ تشکر میکنم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۴۶ روز قبل به امید خدا 2 - 0 میبریم. حسن همراه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ ۲۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن همراه ۳۷۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار به امید خدا اگه همین بازی امروز رو انجام بدن 3بر 1 میبریم ا عشق است استقلال محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار به امید خدا 2 - 0 میبریم. پدیده 3 لنگ ایران 0 مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۴۶ روز قبل امیدوارم یک برد دلچسب دیگه با اختلاف گل بالا داشته باشیم افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۴۶ روز قبل اگه مثل دیروز خوب بازی کنن ایشا الله برنده میشن با بیش از یک گل zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۴۶ روز قبل برد استقلال با اختلاف بیش از یک گل................خدایا بابت خلق استقلالی ها ازت ممنونم ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali baghbanian ۳۷۴۶ روز قبل 3-1 میبریم..................................بدون چون و چرا میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۴۵ روز قبل ان شاء الله بازی رو میبریم اونم با اختلاف گل بالا.... فقط همین ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۷۴۵ روز قبل خدا کنه ببریم اونم با اختلاف ....چون تفاضل گل هم تا آخر فصل به درد میخوره .....ان شاالله که ببریم سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۴۵ روز قبل برد استقلال با اختلاف یک گل. بازی 1 - 0 میشه بنطرمم سجاد یا قاضی بزنن shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۴۵ روز قبل 0-2 میبریم. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۴۵ روز قبل گسترش هر سه بازی خارج از خونه خودشو با تساوی پشت سر گذاشته و نشون داده سخت میبازه.پیش بینی من 3 - 1 به نفع استقلاله. فقط آرزو میکنم فخر الدینی یک کارت زرد بگیره تا در دیدار با نفت مسجد سلیمان رو از دست بده و به 2 بازی حساس برابر نفت تهران و فولاد برسه. امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۳۷۴۵ روز قبل به نظر من اگه سپاهان رو کنار بذاریم گسترش از 4 تا تیمی که باهاشون بازی کردیم خیلی بهتره.من بازیشون مقابل سپاهان رو کامل دیدم و بقیه رو هم تا حدودی دنبال کردم.خیلی تمیز بازی میکنند و تو ضدحمله ها خیلی سریع اضافه میشن و من امیدوارم تو دفاع منظم بازی کنیم و ایشالا که میبریم استقلال 2 گسترش1 هستی همراه جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۲۳:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هستی همراه ۳۷۴۵ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی به نظر من اگه سپاهان رو کنار بذاریم گسترش از 4 تا تیمی که باهاشون بازی کردیم خیلی بهتره.من بازیشون مقابل سپاهان رو کامل دیدم و بقیه رو هم تا حدودی دنبال کردم.خیلی تمیز بازی میکنند و تو ضدحمله ها خیلی سریع اضافه میشن و من امیدوارم تو دفاع منظم بازی کنیم و ایشالا که میبریم استقلال 2 گسترش1 لایک fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان اگه مثل دیروز خوب بازی کنن ایشا الله برنده میشن با بیش از یک گل علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۴۴ روز قبل استقلال 3 گسترش 1 سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۴۴ روز قبل استقلال 2 - 0 گسترش سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۴۴ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان استقلال 3 گسترش 1 shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۴۳ روز قبل مصاف استقلال و گسترش فولاد در حالی برگزار می شود که سرمربی گسترش فولاد هیچگاه نتوانسته استقلال را شکست دهد. استقلال تهران و گسترش فولاد در حالی به مصاف یکدیگر می روند که دو تیم دو بار به مصاف یکدیگر رفته اند که یک بار آن، در تهران بوده است. لیگ برتر فصل 93-1392 دور برگشت ورزشگاه آزادی: استقلال تهران0-گسترش فولاد تبریز0 سرمربی استقلال تهران:امیر قلعه نوعی سرمربی گسترش فولاد تبریز:مهدی تاتار ........................................................ بازیکنان این فصل استقلال که سابقه گلزنی برابر گسترش فولاد تبریز را دارند: 1.آرش برهانی:1گل(با پیراهن استقلال تهران) 2.سجاد شهباززاده:2گل(با پیراهن سایپا کرج) 3.محمد قاضی:1گل(با پیراهن ذوب آهن اصفهان) . . بازیکنان این فصل گسترش فولاد که سابقه گلزنی برابر استقلال را دارند: 1.جابر انصاری:1گل(با پیراهن صبای قم) 2.مهرداد بایرامی:1گل(با پیراهن گسترش فولاد تبریز) . . . بازیکنان این فصل استقلال که سابقه بازی برای گسترش فولاد را دارند: محسن فروزان به مدت 2فصل . . بازیکنان این فصل گسترش فولاد که سابقه بازی برای استقلال را دارند: محمدمهدی نظری به مدت 1فصل پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا