هفته دوم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » هفته دوم سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 هفته دوم توسط سید حسن طاهری ۳۷۶۳ روز قبل گلزن استقلال تهران و نتیجش حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۶۲ روز قبل دوست عزیز استقلالی این موضوع تو همین تالار بود و شما موضوع تکراری دو ساعت قبل بازی ایجاد کردی که اصلا نیازی نبود نمیدونم شما چرا فقط موضوع جدید ایجاد میکنید و نظری در مورد سایر قسمت ها ندارید خواهش میکنم با دقت بیشتر به نظم تالار کمک کنید سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۶۲ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی در عین احترام باید بگم به شما ربطی نداره. حال میکنم ایجاد میکنم حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۶۱ روز قبل من محترمانه تذکر دادم شما این طوری جواب دادی از این خوشحالم که شما بالاخره غیر از موضوع جدید ایجاد کردن یه خط نظر هم دادین تا بیشتر باهاتون آشنا بشیم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: سید حسن طاهری در عین احترام باید بگم به شما ربطی نداره. حال میکنم ایجاد میکنمدوست خوب تواین تالار همه باهم رفیقن و اصلا بهم توهین نمیکنن! توی قسمت گفتگوی آزاد، تاپیک دعوت یه سری قوانینه که برای خودمون وضع کردیم تا تالار منظمی داشته باشیم.... جز اینه که همه استقلالین و میخوان نظراتشون رو درمورد تیم محبوبشون بدن؟! پس چقدر خوبه که با رفاقت و همدلی صورت بگیره! این دوستمون حسن آقا هم یکی از بهترین کاربران این تالاره که همه بچه های تالار قبولش دارن واگر حرفی میزنه ویا تذکری میده، از طرف همه دوستانه!!!!! ممنون از لطف شما... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی [quote=esteghlal boy2014]در عین احترام باید بگم به شما ربطی نداره. حال میکنم ایجاد میکنمدوست خوب تواین تالار همه باهم رفیقن و اصلا بهم توهین نمیکنن! توی قسمت گفتگوی آزاد، تاپیک دعوت یه سری قوانینه که برای خودمون وضع کردیم تا تالار منظمی داشته باشیم.... جز اینه که همه استقلالین و میخوان نظراتشون رو درمورد تیم محبوبشون بدن؟! پس چقدر خوبه که با رفاقت و همدلی صورت بگیره! این دوستمون حسن آقا هم یکی از بهترین کاربران این تالاره که همه بچه های تالار قبولش دارن واگر حرفی میزنه ویا تذکری میده، از طرف همه دوستانه!!!!! ممنون از لطف شما... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا