پیش بینی نتیجه بازی استقلال - راه آهن تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » پیش بینی نتیجه بازی استقلال - راه آهن امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 پیش بینی نتیجه بازی استقلال - راه آهن توسط امین حسینی ۳۷۸۶ روز قبل لطفا رای بدین و بگید بازی چند چند میشه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۸۶ روز قبل برد استقلال با اختلاف بیش از یک گل.... به امید موفقیت اســـــــــــــــــــــتقلال کــــــبـــــــیـــــــر مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۸۶ روز قبل برد استقلال با اختلاف یک گل علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۸۶ روز قبل برد استقلال با 2 گل چون دروازه باه راه آهن وحید طالب لو هست امیدارم اس اس زیاد گل نزنه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۸۶ روز قبل من رای خودمو دادم ولی یکم سخته هنوز دوهغته ای مونده لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی من رای خودمو دادم ولی یکم سخته هنوز دوهغته ای مونده امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۸۴ روز قبل من فک کنم 2 - 1 به نفع استقلال میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۸۴ روز قبل بنظرمن 2 بر صفر به نفع استقلال کبیر سید محسن رئیس السادات جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید محسن رئیس السادات ۳۷۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی من فک کنم 2 - 1 به نفع استقلال علیرضا طاقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۸:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا طاقتی ۳۷۸۳ روز قبل برد استقلال بیش از یک گل محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا طاقتی برد استقلال بیش از یک گل من هم همبنطور فکرمیکنم یاسر بیکس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۱۸:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط یاسر بیکس ۳۷۸۳ روز قبل دو هیچ میبریم شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۷۸۲ روز قبل امیدوارم استقلال با یه بازی زیبا و پر قدرت ضاهر بشه و بیش تر از 2گل بزنه افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۸۲ روز قبل امیدوارم ببریم ولی فک کنم مساوی بشیم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: شبنم علی قنبری امیدوارم استقلال با یه بازی زیبا و پر قدرت ضاهر بشه و بیش تر از 2گل بزنه امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۳۷۸۰ روز قبل به نظر من استقلال با گل های آرش و شهباززاده دو هیچ میبره ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali baghbanian ۳۷۷۶ روز قبل اس اس با گل های قاضی و شهباز زاده و. کریمی میبره ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali baghbanian ۳۷۷۶ روز قبل اس اس با گل های قاضی و شهباز زاده و. کریمی میبره امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۳۷۷۴ روز قبل به امید فصلی کم حاشیه همراه با قهرمانی استقلال در لیگ و حذفی shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۷۴ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی به امید فصلی کم حاشیه همراه با قهرمانی استقلال در لیگ و حذفی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا