پیش بینی قهرمان لیگ 92-93 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » پیش بینی قهرمان لیگ 92-93 حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 پیش بینی قهرمان لیگ 92-93 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۹۵ روز قبل با توجه به اینکه دو بازی به پایان مونده و قطار لیگ داره به انتها میرسه به نظرتون کدوم تیم قهرمان میشه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۹۵ روز قبل با این تفاسیر، فکر میکنم که فولاد قهرمان بشه!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۸۹۵ روز قبل متاسفانه باید بگم پرسپولیس حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۸۹۵ روز قبل شاید خیلی از کاربرا از نظر من خوششون نیاد ولی من فکر میکنم پرسپولیس قهرمان میشه و از این موضوع هم ناراحتم از نیم فصل دوم به بعد یه جورایی حس میکردم استقلال قهرمان نمیشه اگه فولاد رو هم ببریم اونا با برد مقابل گسترش قهرمان میشن دیگه شانس قهرمانی ما خیلی خیلی کمه امیدوارم سهمیه رو بگیریم ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۹۵ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی شاید خیلی از کاربرا از نظر من خوششون نیاد ولی من فکر میکنم پرسپولیس قهرمان میشه و از این موضوع هم ناراحتم از نیم فصل دوم به بعد یه جورایی حس میکردم استقلال قهرمان نمیشه اگه فولاد رو هم ببریم اونا با برد مقابل گسترش قهرمان میشن دیگه شانس قهرمانی ما خیلی خیلی کمه امیدوارم سهمیه رو بگیریم من با شما کاملا موافقم اونا قهرمانند بدون شک حالا ما خوشمون بیاد یا نه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۹۵ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار [quote=HHH777] شاید خیلی از کاربرا از نظر من خوششون نیاد ولی من فکر میکنم پرسپولیس قهرمان میشه و از این موضوع هم ناراحتم از نیم فصل دوم به بعد یه جورایی حس میکردم استقلال قهرمان نمیشه اگه فولاد رو هم ببریم اونا با برد مقابل گسترش قهرمان میشن دیگه شانس قهرمانی ما خیلی خیلی کمه امیدوارم سهمیه رو بگیریم من با شما کاملا موافقم اونا قهرمانند بدون شک حالا ما خوشمون بیاد یا نهخدانکنه!؟ کاووس رشیدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاووس رشیدی ۳۸۹۵ روز قبل به نظر من که فولاد قهرمان میشه!!البته متاسفانه!!! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۹۵ روز قبل به نظرم قهرمانو باید برنده بازی استقلال و فولاد بدونیم یک حسی دارم و فکر میکنم پرسپولیس امتیاز از دست میده واستقلال با دو برد قهرمان میشه خدا کنه این حس به واقعیت تبدیل بشه به قول امیر فقط به لطف خدا وائمه ممکنه لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۹۵ روز قبل کار واسه استقلال واقعا سخت شده منم متاسفانه فکر میکنم یا فولاد یا شانس پولیس قهرمانن. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۹۵ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان به نظرم قهرمانو باید برنده بازی استقلال و فولاد بدونیم یک حسی دارم و فکر میکنم پرسپولیس امتیاز از دست میده واستقلال با دو برد قهرمان میشه خدا کنه این حس به واقعیت تبدیل بشه به قول امیر فقط به لطف خدا وائمه ممکنههمه چیز به خواست خداست علیرضا جان. وامیدوارم که حس قشنگت به واقعیت تبدیل بشه و یه جشن مفصل با بچه خای سایت بگیریم ان شاء الله... هرچه من آن خواست، نه آن شد هرچه خدا خواست، همان شد zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۸۹۵ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی اگه شانس با ما یار بشه استقلال قهرمان میشه وگرنه صد درصد فولاد تیم دومم قهرمان میشه....از قهرمانی لنگیام حرف نزنین که آتیش میگیرم.... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۹۵ روز قبل بستگی به بازی مابافولادداره.اگه مافولادوببریم متاسفانه پرسپولیس خیلی راحت میتونه قهرمان شه واگه فولادماروببره فولادقهرمان میشه. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۸۹۵ روز قبل احتمالا قهرمان دیگه ما نباشیم با این نتایج بدی که گرفتیم.فولادقهرمان میشه.انصافا هم حقشه.سیدودود ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۳۸۹۳ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان به نظرم قهرمانو باید برنده بازی استقلال و فولاد بدونیم یک حسی دارم و فکر میکنم پرسپولیس امتیاز از دست میده واستقلال با دو برد قهرمان میشه خدا کنه این حس به واقعیت تبدیل بشه به قول امیر فقط به لطف خدا وائمه ممکنه علی آقا خداکنه درست باشه حستون .....من یکی که ببخشید اصلا حس خوبی ندارم ولی بازم بهقول شما توکل به خدا امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۳۸۸۹ روز قبل احتمالا فولاد علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۸۸۷ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان به نظرم قهرمانو باید برنده بازی استقلال و فولاد بدونیم یک حسی دارم و فکر میکنم پرسپولیس امتیاز از دست میده واستقلال با دو برد قهرمان میشه خدا کنه این حس به واقعیت تبدیل بشه به قول امیر فقط به لطف خدا وائمه ممکنه جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان به نظرم قهرمانو باید برنده بازی استقلال و فولاد بدونیم یک حسی دارم و فکر میکنم پرسپولیس امتیاز از دست میده واستقلال با دو برد قهرمان میشه خدا کنه این حس به واقعیت تبدیل بشه به قول امیر فقط به لطف خدا وائمه ممکنه انشاالله shima HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۵۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط shima HR ۳۸۸۴ روز قبل نوشته شده توسط: کاووس رشیدی به نظر من که فولاد قهرمان میشه!!البته متاسفانه!!! جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۸۳ روز قبل انشاالله استقلال قهرمانه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۸۲ روز قبل به امید تکرار این نماز شکر استقلالیا فردا در ورزشگاه آزادی.... ان شاء الله.... جواد نوبخت هروی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط جواد نوبخت هروی ۳۸۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی به امید تکرار این نماز شکر استقلالیا فردا در ورزشگاه آزادی.... ان شاء الله.... [/quot ان شاء الله پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا