بازی استقلال - ذوب اهن تویه لیگ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » بازی استقلال - ذوب اهن تویه لیگ سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 بازی استقلال - ذوب اهن تویه لیگ توسط سید حسن طاهری ۳۹۶۰ روز قبل بجه ها بنظرتون بازم استقلال ذوب رو میبره؟ چند چند میشه؟ من میگم 2-0 یکیشو قاضی میزنه شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۹۶۰ روز قبل ذوب آهن همیشه یه خطر جدی واسه اس اس بوده ولی جام امسال مال ماست .به نظر من 1-0 میشه zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۶۰ روز قبل فک کنم اس اس یه بازیه سخت مقابل ذوب آهن داشته باشه ولی با این حالم فک کنم ببریم با نتیجه ی 1-0 یا شایدم2-0.... Amal Saki جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط Amal Saki ۳۹۵۹ روز قبل ایشالله غیرتشون باعث بردشون بشه....امیدوارم تماشاگرای زیادی برن... سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۵۹ روز قبل بازیه سختیه چون اونا برای انتقام میام . خداکنه ببریم محمود جوکار جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۶:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمود جوکار ۳۹۵۹ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی بازیه سختیه چون اونا برای انتقام میام . خداکنه ببریم ایشالله میبریم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۸ روز قبل بازم 1-0 می بریم محمد عسکری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسکری ۳۹۵۸ روز قبل اس اس یک بر صفر میبره اینشاالله مهدیس صمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدیس صمدی ۳۹۵۸ روز قبل میبریم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۵۶ روز قبل خداروشکر که در روز بد که باید 4تا می خوردیم هم نباختیم. به نباختن عادت کردیم محمد عسکری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ دی ۱۳۹۲ ۱۵:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسکری ۳۹۵۵ روز قبل باید میباختیم شانس اوردیم پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا