استقلال-بویرام(در تایلند) تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » استقلال-بویرام(در تایلند) ابوالفضل گلستانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 استقلال-بویرام(در تایلند) توسط ابوالفضل گلستانی ۴۱۱۱ روز قبل امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۱۰ روز قبل مساوی سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۱۰۷ روز قبل به نظر من اول یک گل میزنه بعد از 30 دقیقه گل میخوره وبعداز اون دفاعی کار میکنه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۶ روز قبل ایشالا میبریم..... mohsen moradi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohsen moradi ۴۱۰۶ روز قبل دو یک میبریم ..................... حتما . mohsen moradi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۵۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohsen moradi ۴۱۰۶ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی البته داداش این چیزی که نوشتی قهرمانی پرسپولیس و استقلال و پاس 9و8و5 بار بوده اشتباهه . استقلال 3 بار و پرسپولیس 2 بار و پاس 1 بار . امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۶ روز قبل منظور من در تمام ادوار این رقابتها بوده.که با اسمهای مختلفی برگزار میشده. حرف شما درست ولی فقط برای لیگ برتر ( جام خلیج فارس ) صدق میکنه . ولی منظور من لیگ منطقهای، لیگ تخت جمشید، لیگ قدس و لیگ آزادگان رو هم شامل میشه. ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۰۵ روز قبل از این جا به بعد دیگه ایشالا ماشالا نداره...بردن از نون شب هم واجب تر میشه... مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۵ روز قبل تیمی که قصد قهرمانی داره باید از سد همه تیمها عبور کنه تا به هدف برسه . در این بازی با یک مساوی هم به مرحله بعد میرسیم ولی بهتر اینه که با برد کار تموم بشه . امیدوارم رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۵ روز قبل باسلام.استقلال بیرون خونه خوب بازی میکنه به عبارتی مرد روزهای سخته.انشاالله که ببریم(به یاری پروردگار). حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۱۰۵ روز قبل مگه میشه استقلال که هشتاد و پنجم جهانه به یه تیمه رده229 ببازه.به نظر شما امکان داره حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۰۵ روز قبل فارغ از نتیجه اس اس با یه بازی منطقی صعود میکنه ضمنا دوست عزیز با رده بندی که نمیشه تیم برندرو مشخص کرد امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۵ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی به نظر من استقلال تو تایلند بهتر بازی میکنه چون هم بازیکن ها به هماهنگی کامل میرسند هم استقلال تو خونه میزبان بهتر بازی میکنه.ایشالا 2-1 میبریم. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۴ روز قبل به یمن بازگشت امید خان صلوات!!!! امید خان، رسیدم بخیر! مشرف فرمودین! خوش گذشت؟! دوستان سراغتونو میگرفتند!!! (شوخی کردم!) ایشالا همیشه خوش باشی..... امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی سلام داداش.ممنونم بابت این که به فکر ما هم هستی. یه چند روزی رفته بودم مسافرت نتونستم بیام تو سایت. ما کوچیک همه ی استقلالی ها هستیم علی الخصوص بچه های سایت. امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۰۴ روز قبل به نظر من استقلال 2 بر صفر میبره شک نکنید ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی به نظر من استقلال 2 بر صفر میبره شک نکنید حالا اگه 3 هیچ ببره چی؟؟؟؟؟:-" رامین اردی بهشت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رامین اردی بهشت ۴۱۰۰ روز قبل میبره میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۰ روز قبل نوشته شده توسط: رامین اردی بهشت میبره کاربر جدید و عزیز به انجمن اس اسیا خوش آمدی..... بامید موفقیت روز افزون شما و استقلال در همه رده ها........... فاطمه نوروزی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط فاطمه نوروزی ۴۰۹۸ روز قبل استقلال همیشه برقرار،پایدار،پیروز در کارزار مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۹۸ روز قبل عزیز به خیالت فعالی گند زدی به سایت با اون همه پیام تکراری سایر کاربرارو خسته میکنی کی غیر از شما داره این کارو میکنی همه دارن مطمئن میشن لنگی مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۸ روز قبل کاربر عزیز آقای1360 majidazar ممنون که شرکت کردی ولی ما با بقیه اعضا به هم قول دادیم که تاپیک وجواب های مشابه ندیم ولی شما خیلی گفتین (در بازی برگشت هم اس اس برنده میشه) در این شکی نیست .ولی شما با این کار اعتبار سایت و میارین پایین .من کوچیکتم هستم ولی اینو از طرف بقیه هم بهتون میگم.به امید بهبودی هرچه سریعتر سایت.ممنون امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۹۸ روز قبل من هنوز سر حرفم هستم.به نظر من این همون سفیر سپاهانه که یه نام کاربری جدید درست کرده. به نظر من امکان نداره یه نفر بی دلیل اینطوری به دشمنی با این سایت بپردازه.این کاراش نشون میده از قبل یه کینه ای تو دلش مونده و اگه نظر منو بخواید من با اطمینان میگم این همون سفیر سپاهانه. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۸ روز قبل اگر کسی هوادار واقعی استقلال باشه . اصلا و ابدا این کارو نمی کنه . نمودونم چرا این آقای نسبتا محترم این کارو کرده وخواهشا نکنید این کارارو .شمایی که چشم دیدن پیشرفت سایتو ندارین مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۸ روز قبل استقلال بیرون خونه خیلی بهتر بازی میکنه و مطمئنا مساوی نه برنده بازیه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۷ روز قبل کدوم کار؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۷ روز قبل ما چاکر همه شماهم هستیم ولی من سپاهانی نیستم . قسم می خورم . فامیلالی دوروبر ما زیادن بعضا کپی پیس میکنن . منم دوست دارم این سایت پیشرفت کنه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۷ روز قبل آقای 2800 راست میگی . چشم منم سعی میکنم مثل شما موضوع تکراری ندم . شرمنده سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر آقای 2800 راست میگی . چشم منم سعی میکنم مثل شما موضوع تکراری ندم . شرمنده من کوچیکتم هستم .خواهشا این موضوع رو به بقیه کاربرایی که وارد شدن هم اطلاع رسانی کنید.امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۷ روز قبل استقلال غیر قابل پیشبینی می باشد و مغلوم نیست در بازی برگشت چه بلایی سر بوریرام میاره حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۴۰۹۷ روز قبل به نظر من استقلال 2 بر صفر میبره تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد صفحه ۱ از ۲ ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا