پیش بینی استقلال - پرسپولیس تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » پیش بینی استقلال - پرسپولیس امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 پیش بینی استقلال - پرسپولیس توسط امین حسینی ۴۱۰۴ روز قبل به امید یک دربی زیبا همراه با برد استقلال امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۰۴ روز قبل یه سوال؟؟؟ چرا همیشه تماشاچی های پرسپولیس باید رو به دوربین اصلی ورزشگاه بشینند؟ سال 88 تو دربی 69......آی بدو آی بدو (4سال بعد):سال 92 دربی77.....بازم بدو بازم بدو امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۰۴ روز قبل لطفا نظرات خودتون رو درباره ی همه ی جزئیات و کلیات بازی بنویسید اگه خاطره ای هم تو ذهنتون هست اونارو هم بنویسید راستی تا حالا چند تا دربی رو از ورزشگاه دیدید و نتیجه ی اون دربی چی شده؟ امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۰۴ روز قبل من خودم تا حالا نتونستم دربی رو از نزدیک ببینم امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۱۰۴ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی یه سوال؟؟؟ چرا همیشه تماشاچی های پرسپولیس باید رو به دوربین اصلی ورزشگاه بشینند؟ سال 89 تو دربی 69......آی بدو آی بدو (4سال بعد):سال 92 دربی77.....بازم بدو بازم بدو امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۴ روز قبل من از بچگی علاقه ای به رفتن به بازی دربیو نداشتم.خیلی از بازیهای استقلالو میرفتمو میرم ولی دربیو دوست نداشتم. فقط یه چیزی میگم کتکم نزنید. من فقط یه بار دربیو رفتم اونم دربی معروف ایمون زائد بود. حالا میخواید این دربیو 2 باره برم استادیوم؟ مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۴ روز قبل دوست عزیز با این چیزی که گفتی ناراحت نشی که بهت بگیم توررورخدا نرو ورزشگاه ما از راه دور قبول داریم وای چی بازی مرگباری بودی . ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۰۴ روز قبل نمیدونم چرا واسه این دربی اینقدر نگرانم نمیدونم مهاجمان میتونن از دفاع لنگیها رد بشن یا نه علیرضا آدیش جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا آدیش ۴۱۰۲ روز قبل این داربی با همه ی داربی ها متفاوته. انشااله فرهاد جان با قاضی پرسپولیس رو نابود میکنند. ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۰۲ روز قبل ایشالا که میبریم این آتیش پرسپولیس می خوابه ... آی چه حالی میده قاضی بهترین گلشو بزنه به پرسپولیس.. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: ساحل خاتمی اگر قاضی گل بزنه و ما هم ببریم! یه چیز تعریف میکنم که اولا همه یاد بگیرن! دوما باهاش پوست لنگیارو بکنید، خخخخخخخخراب!!!!!!! محمد علی ذبیح نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد علی ذبیح نژاد ۴۱۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: امین حسینی یه سوال؟؟؟ چرا همیشه تماشاچی های پرسپولیس باید رو به دوربین اصلی ورزشگاه بشینند؟ سال 88 تو دربی 69......آی بدو آی بدو (4سال بعد):سال 92 دربی77.....بازم بدو بازم بدو آخه ما کی پارتی داشتیم که این دفعه داشته باشیم نامردا سازمانه لیگ رو ماله خودشون کردن لنگیه بی معرفت که بهشون میگن ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۰۱ روز قبل آقا میثم مهم نیست کی گل بزنه(به قول خودت ) میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار آقا میثم مهم نیست کی گل بزنه(به قول خودت ) آره. ولی این قضیه ای که ایشالا بعداز برد اس اس میخوام براتون تعریف کنم، به گل زدن قاضی مربوطه!!!!!! والا انصافا حتی بقول خود بازیکنا، مهم برد اس اسه نه چیز دیگه!!!! حسین فانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین فانی ۴۱۰۱ روز قبل به امید یک دربی زیبا همراه با برد استقلال منم امیدوارم با برد استقلال همراه باشه رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۱۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: حسین فانی اینکه طرفدارای هر دو تیم ارزوی موفقیت تیمشون دارن اصل مهم نیست.مهم اینه فغانی قرار چه جوری بازی در بیاره.حیف از عمری که از ما میره و نمیزارن یه بازی درستو برنامه ریزی نشده رو ببینیمو لذت ببریم .صد حیف محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۱۰۰ روز قبل جنازه استقلال هم به پول دوستا نمیبازه حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۰۰ روز قبل دو یک برا استقلال ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۰۰ روز قبل اونا باید از دفاع ما بترسن abi be enteha عزیز ما بهترین دفاع و دروازه بان لیگو داریم .در ضمن قاضی و فرهاد خان حالشون و میگیرن مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۰ روز قبل من که زدم برد استقلال ایشالا که می بریم 1-0 ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۱۰۰ روز قبل حتما میبریم من از الان به فکر بازیه تایلندم خدا کنه ببریم اونم به نظر من مهمتر ار اینه ولی خوب اینم باید برد عارف علائی فرادنبه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۰:۰۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف علائی فرادنبه ۴۰۹۹ روز قبل به نظرمن فرهادمجیدی دردربی77گل می زند. سمیرا اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمیرا اسدی ۴۰۹۹ روز قبل میبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییيییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم مثل همیشه محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۹۹ روز قبل جز برد هیچی تو خون ما نیست جنازه استقلال غیرتی هم به لنگ پول دوست نمیبازه مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل یک دربی بیخود از آب دراومد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل من همیشه دربیها رو میرم استادیوم ولی چند بازیه که دربی خیای کسالت آور شده مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل ترس از باخت مشهود بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من ، اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من ، اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۵ روز قبل میخام عمق اعصاب خوردی دربی رو بهتون نشون بدم . چقدر این پیام تکراری من اعصاب شما رو خورد میکنه ؟ دربی هم همین قدر اعصاب خورد کن بود تعداد نمایش: 50 100 250 500 همه موارد صفحه ۱ از ۲ ۲ پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا