شما هواداران به غیر از تیم محبوبتون کدوم تیم خارجی رو دوست دارید. تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » پیش بینی نتایج مسابقات استقلال » شما هواداران به غیر از تیم محبوبتون کدوم تیم خارجی رو دوست دارید. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 شما هواداران به غیر از تیم محبوبتون کدوم تیم خارجی رو دوست دارید. توسط سعید آقامحمدی ۴۱۰۳ روز قبل ساحل خاتمی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۲۱:۰۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحل خاتمی ۴۱۰۳ روز قبل رئال مادرید... تا موقعی که پپ بود بارسا رو هم دوست داشتم اما تیم محبوبم رئاله امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۳ روز قبل چلسی میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۳ روز قبل چلسی که متاسفانه یادت رفته توی نظرسنجی بذاریش!!!! مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۲ روز قبل چرا چلسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته رئال مادرید رو هم دوست دارم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۲ روز قبل اگه چلسی تو لیست بود که چلسی ولی رئال مادرید رو هم دوست دارم امیرحسین نطاق جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیرحسین نطاق ۴۱۰۲ روز قبل رئال امابایرن روهم دوست دارم!!!!!! اس اس قهرمان حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۰۲ روز قبل اولا جای این سوال تو این قسمت نیس قرار شده به سوال هایی که سر جای مربوطه نیست پاسخ ندیم ثانیا من سیتی از انگلیس دورتموند از آلمان هست لیورپول با اون همه افتخار نیست گزینه ها ناقصه! ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۱۰۲ روز قبل چلسی با مورینیو میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۱ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی اولا جای این سوال تو این قسمت نیس قرار شده به سوال هایی که سر جای مربوطه نیست پاسخ ندیم ثانیا من سیتی از انگلیس دورتموند از آلمان هست لیورپول با اون همه افتخار نیست گزینه ها ناقصه! دمت گرم HHH777 اول تذکر میدی که چرا پاسخ دادین! دوم جواب میدی! ولی از اینکه تذکر دادی ممنون! ایشالا 1375@2800 رعایت کنه!!!! پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا