سیستم بازی استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » سیستم بازی استقلال ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 سیستم بازی استقلال توسط ali baghbanian ۳۷۵۸ روز قبل لطفا به این سوالا جواب بدین: 1-استقلال جلو سپاهان خوب بازی کرد؟ 2-سیستم بازی استقلال خوبه؟ 3-استقلال با این روش و این سیستم میتونه قهرمان بشه؟ 4-وقتش نیست از جوونا بیشتر استفاده کنه؟ 5-استقلال با این روش میتونه تیمای بزرگ رو ببره؟ اینا سوالای هر طرفداری میتونه باشه. به نظر من دوران سانتر از جناحین گذشته.چرا امیر خان داره مثل سال 82 بازی میکنه مگه ما الان تو سال 93 نیستیم؟چرا بعد از جباری دیگه بازی سازی نداریم؟چرا از جوونا استفاده نمیشه؟ من واقعا نگران این استقلال هستم ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali baghbanian ۳۷۴۹ روز قبل خدا وکیلی باید بگم که استقلال روز به روز داره بهتر میشه و دیگه از اون سانتر ها هم خبری نیست. خدا رو شکر که امیر خان تونست روش بازی استقلال رو به بهترین شکل خودش برسونه و تیم الان داره عالی بازی میکنه.امید وارم که این روند ادامه داشته باشه و ما قهرمان هر دو جام بشیم ( استقلال افتخار ماست تا ابد ) zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۴۹ روز قبل در بازی با سپاهان خوب بازی نکرد و باخت بدی رو آوردیم...... آره الان سیستم بازی اس اس خوبه........... من به قهرمانی استقلال ایمان دارم و ایشالله قهرمان میشیم............ اگه بازیکنهای جوون بازیکنهای خوبی باشن چرا که نه...... منظور از تیم بزرگ رو درک نمی کنم؛ولی به هر حال بستگی داره که کدوم تیم باشه...... شمام نگران نباشید چون خداروشکر تیم هم خوب بازی می کنه و هم خداروشکر نتیجه هم میگیره..........به امید موفقیت اســــــــــــــــــــــــــتقلال کبیر پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا