نظر شما درباره بازی استقلال با ملوان چیه؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » نظر شما درباره بازی استقلال با ملوان چیه؟ اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 نظر شما درباره بازی استقلال با ملوان چیه؟ توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۳ روز قبل به نظر من استقلال هم بدشانس هم خوش شانس بود استقلال بازی خوبی کرد که اگر عنایتی دقت می کرد استقلال می برد محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۳ روز قبل در بازی که همه چی داشت جزء گل ، مساوی برای هر دو تیم نتیجه عادلانه ای بود بازی هر دو تیم در یک اندازه بود مشکل استقلال نداشتن هافبک وسط و تغذیه کننده مناسب برای مهاجمان در این بازی بود به هر حال بازم خوب بود اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۳ روز قبل دوست عزیز من نظر شما رو قبول دارم ولی باید کمی این ترکیب رو عوض کنیم به نظر من اکبر پور نشون داده بازیکن شش دانگی نیست و باید از سید صالحی بیشتر استفاده کنیم چون انگیزه های زیادی داره به هر حال نتیجه عادلانه ای بود بردیا امینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۰:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط بردیا امینی ۵۵۷۲ روز قبل استقلال تو اون جو حاکم بر استادیوم عالی بازی کرد مخصوصأ قبل از تعویضاش ولی متأسفانه شانس یارش نبود. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۱ روز قبل من نمی دونم این تیما همه چهارتا چهارتا گل می خورن می رسن به استقلال می شن بارسلونا رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۵۷۱ روز قبل من با نظر بردیا موافقم.رضا اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۱ روز قبل شانس شانس این همه پرسپولیس شانس میاره استقلال بدشانسی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا