دوستان سلام
این اولین پست من اینجاست از اینکه در جمع آبی ها هستم بینهایت خوشحالم
اول خودمو معرفی کنم بعد:
من محمد اقبالی هستم یه استقلالی هفت اتیشه
و اما آرش برهانی !! ارش برهانی بازیکنیه که 80-90 درصد بازیش روحیه است ، کافی شارژش کنی تا ببینی چیکار میکنه برات ، بهترین جایگیریها رو داره ، سرعت خوب ، توانایی حمل توپ و آزار دفاع حریف، هیچ مهاجمی تو ایران به اندازه آرش خودشو توی موقعیت گل قرار نداده تا حالا ( ضربات آخر ایراد داره و نیاز داشته که یکی راهنمایی درست درمون بهش بده که نداده و ...)
اما مشکل از کجا شروع میشه ؟ تاسفانه امیرخان این فصل کاملا با امیرخان همیشگی فرق داره ، بعد از هر بازی فقط بازیکنا رو مقصر معرفی میکنه ، بیش از حد داره برای تیم حاشیه درست میکنه ، و از اون بدتر بدجوری عشق بسته به دوسه بازیکن ، اگه گند هم بزنن بیرون بکش نیست ، اونا باید بازی کنن
نمونه : محمد قاضی
تجربه سال گذشته حاتمی ادمون نرفته !! امسال محمد قاضی هم 3 گل زد!!!! دستش درد نکنه !!! اما توی چند بازی؟
این 4 بازی اخیر عملکردش در حد لیگ 1 بوده؟
دربی فقط رنگ لباسش سرخ نبود
میگن زیاد میدوه ( من که ندیدم یک چهارم فرهاد یا آندو یا خود ارش بدوه 9 فرض که میدوه مگه قرار بدوه ؟ مگه اینجا باشگاه و مسابقه دومیدانیه؟ خوب بریم یه مشت دونده بخریم برای تیم و بیخیال گل زدن بشیم
ببینید چند بار خودشو توی موقعیت گل قرار داه؟ چند تا پاس درست درمون داده؟ چند بار اصلا تو بازی دیدینش
خدا وکیلی ، وجدانا، شرافتا چند بازی اخیرمونو ببینید تیم توی فورواد ناجور داره لنگ میزنه
بازی اول لیگ آرش یه گل زد و تیم هم برد اما امیر خان برخلاف تصور همه زد تو برجک آرش روحیه اشو داغون کرد و بعدش هم به ترتیب ده دقیقه بازسیش داد قد نیم ساعت بهش تاخت
اگه سنگ هم بود روحیه اشو میباخت چه برسه به برهانی که آخر حساسی و زود رنجیه
اگر امیرخان از لحاظ روحی آرش رو احیا کنه و بهش اطمینان کنه مطمینم که جواب میده آرش این همون آرشیه که اینهمه گل برای ما زده و همیشه گره گشای ما بوده
فقط دیده شدن و حمایت شدن میخواد