آیا داور قضاوت خوبی داشت؟چطور بود. تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » آیا داور قضاوت خوبی داشت؟چطور بود. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 آیا داور قضاوت خوبی داشت؟چطور بود. توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۸ روز قبل من که میگم بد نبود.ولی از لنگیا باید یکی اخراج می شد. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۹۸ روز قبل تو یکی دو تا صحنه اشتباه داشت! ولی در مجموع بد نبود!!! امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۰۹۸ روز قبل به نظر من میتونست پیام صادقیان رو به خاطر تکل روی بازیکن بدون توپ ما ( نکو نام) اخراج کنه ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۴۰۹۸ روز قبل بدون اشتباه نبود ولی بی طرف قضاوت کرد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۷ روز قبل خوب و بدون اشتباه قضاوت کرد و اصلا مشکلی نداشت . در بازیهای لیگ من کمتر ی همچین قضاوتی رو دیده بودم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۹۷ روز قبل ناگفته نمونه که فغانی فقط خواست بازی رو بدون مشکل تموم کنه و انعطاف نداشت . مصداق صحبتهای من هم سوتهای مکرر ایشان بود مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۹۷ روز قبل فغانی فقط بازی رو مدیریت کرد قضاوت نکرد دهنوی باید در نیمه اول کارت زرد میگرفت که با کارت زرد نیمه دومی که گرفت می تونست یکی از اخراجیها باشه پیام صادقیان بدون توپ روی پای جواد تکل رفت که اونم می تونست اخراج بشه یا حرکت سید صالحی روی آندو محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۹۱ روز قبل پرسپولیسیا همه رو میزدن چون از داوری مطمئن بودن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا