سایپا 0 - 1 استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » سایپا 0 - 1 استقلال امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 سایپا 0 - 1 استقلال توسط امیر حسین اسلامی ۳۵۸۲ روز قبل خیلی برد دلچسبی بود.واقعا خدا رو شاکرم.هم نمایش خیلی خوبی دیدیم و بدون گل خورده به پیروزی رسیدیم و هم سپاهان با نفت تهران 10 نفره به نتیجه مساوی رضایت داد تا هر دو تیم مدعی زرد پوش ، 2 امتیاز حساس رو از دست بدن و حالا استقلال بالاتر از سپاهان و با اختلاف 1 امتیازی نسبت به نفت در جدول قرار دارد.نیمه اول فوق العاده بودیم و در چندین صحنه شاهد پاس های متوالی و کارهای ترکیبی بین بازیکنان بودیم.چیزی که در فوتبال ایران خیلی کم پیدا میشه.یعقوب در جریان بازی استارت های خیلی خوبی زد و پاس های قطری بلند خوب و دقیقی میفرستاد و در یکی از همین نفوذهاش پاس گل بازی رو داد.در نیمه دوم هم تیم طبیعتا کمی به عقب اومد و دل به ضد حملات بسته بود.در دفاع هم خیلی خوب عمل کردیم و موقعیت های زیادی به سایپا ندادیم و تونستیم 2 بازی سخت بعد از تعطیلات 50 روزه رو با برد پشت سر بگذاریم و با روحیه مناسب به استقبال بازی با پیکان با بازیکنای سابق استقلال مثل رحمتی ، ساموئل ، جمشیدیان و سیاوش اکبرپور بریم که همگی با ناراحتی از باشگاه جدا شدند و دل خوشی از قلعه نویی ندارن.ضمنا یه نکته ای که هست اینکه استقلال کمی در نیمکت دچار فقر بازیکن خوب هست.ترکیب اصلی خوبه ولی برای تعویض باید به بازیکنانی مثل خرسند نیا ، هاشم ، میلاد نوری و سلیمان فلاح دل خوش کنیم.در مورد فغانی هم دیگه واقعا نمیدونم چی باید بگم.همیشه کاری میکنه بره روی مخ بازیکنا بعد بازیکنا که بهش اعتراض میکنن بهشون کارت میده.واقعا حیف اون فینال که به تو دادن.بازیکن سایپا کرار رو میزنه و کاری به کارش نداره بعد به اعتراض کرار کارت زرد اول رو میده و به فاصله 2 ثانیه کارت زرد دوم رو میده و این بازیکن رو اخراج میکنه.( هر چند کرار با یک کارت زرد هم از بازی بعدی محروم میشد ولی اگر خطای بازیکن سایپا اعلام میشد دیگه کرار اعتراض نمیکرد و کارتی هم نمیگرفت )یه بحث هم مطرح کنم و اون اینکه من چند روزی به علت بیماری حضور فعالی نداشتم و تونستم این موضوع رو مطرح کنم.وقتی که بیمار بودم یکی دو شب قبل بازی با سپاهان خواب دیدم استقلال این فصل قهرمان میشه.یه نشونه هایی دیدم که مطمئنم این اتفاق میوفته و حاظرم با همتون شرط ببندم.اگر استقلال قهرمان نشد من دیگه سایت نمیام. میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۵۸۲ روز قبل خدا روشکر.آرزوی شفا برای شما دوست عزیز وتمام مریضان.عالی بود بردمون.به لطف خدا حتما قهرمان میشیم. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۵۸۲ روز قبل نوشته شده توسط: میرودود سیدمحمدی برد دلچسبی رو بدست آوردیم و تو خوب موقعیتیم این بردو کسب کردیم ..از همه کسایی کا واسه این برد زحمت کشیدن ممنونم....گل سجاد هم زیبابود...اخراج کرارم بچگانه بود....ایشالله قهرمان میشیم راستی اقای امیر حسین امیدوارم سلامتی کاملت رو بدست بیاری و خوابتم تعبیر شه و قهرمان شیم محمدحسن ملکی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ ۲۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدحسن ملکی ۳۵۸۲ روز قبل تبررررررررررررررررریک shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۵۸۲ روز قبل وای عالیییییییییییییی بود . من تو یه جمع لنگی بودم یعنی صداشون دیگه در نمیومدااااااااا ......تبریک میگم . محسن جلایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ بهمن ۱۳۹۳ ۱۸:۰۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط محسن جلایی ۳۵۸۲ روز قبل بازی قشنگی بود الحمدلله 3امتیاز و گرفتیم.منم این برد و از صمیمم قلبم ب تیم محبوبم و تمومم آبی دلهای عزیز تبریک میگم.واس اخراج کرار هم خب چیز طبیعی هستش هر موقع اقای فغانی سوت زد واس استقلال یا پنالتی علیه اس اس گرفت یا این ک مثل امروز الکی اخراج کرده!!!!! علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۵۸۲ روز قبل با سلام به همگی خصوصا امیرحسین اول امیدوارم حالت خوب باشد و بیماری گذرا بوده باشد در ضمن از توضیحات کاملت ممنون واقعا این دو بازی خیلی عالی بود فقط من تو تاپیک سپاهانم گفتم دلهره از کرار دارم که امیدوارم دیگران انقدر خوب کار کنند که کرار اکثرا به عنوان بازیکن تعویضی بیاد تو زمین چون کرار با اینکه بازیکن با کلاسی هست ولی قابل اتکا برای تیم نیست و حرکاتش پیش بینی نشدست به هر حال استارت عالی بود و 5 امتیاز اختلاف کم شد ه و باید بازیهای بعدی هم انجام بشه تا نتیجه نهایی معلوم بشه و به امید برد استقلال اهواز و پدیده حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۵۸۲ روز قبل با آرزوی سلامتی برای امیرحسین عزیز و علی آقای دوست داشتنیبا این برد به صف اصلی مدعیان برگشتیم و تساوی نفت و سپاهان فاصله امتیازیمون کم کردبازی زیاد قشنگی نبود مخصوصا نیمه دوماگر مشکلاتمونو با فغانی فراموش کنیم انصافا اخراج کرار درست بود دیگه نه تنها داور رو اعصاب همه هواداراسبا هر خطایی اعتراض میکنه و انگار نباید روی این بازیکن خطا بشه امیدوارم انتهای فصل یه جایگزین خیلی خوب واسش پیدا کنیم چون کرار درست بشو نیستخرسند نیا با انگیزه و جنگنده بود و خیلی به تیم کمک کردنیمه دوم وقتی دیگه حمله همه جانبه انجام نمی دادیم و عقب نشسته بودیم سایپا ابزار لازم نداشت تا به گل برسه وگرنه تیم منظم و با برنامه ای نشون دادوقتی عقب میشینیم دیگه عنایتی به کار نمیاد چون سرعت بالایی نداره که تو ضد حمله ها مفید باشهعنایتی زمانی خوبه که تیم با تعداد زیاد حمله میکنه تا از چارچوب شناسیش استفاده شه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۵۸۲ روز قبل برد خیلی خوبی بود.دیگه میتونیم از دیدن بازیهای تیم لذت ببریم.خدا رو شکر همه دارن هماهنگ و منظم کار میکنن. ایشاا... قهرمانی. علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۵۸۲ روز قبل صادقی واقعاً افتضاحه.همه ملی پوشامون بعد جام ملت ها تغییر کردن جز این.بهتره راجبش حرف نزنم ولی زیاد هم از فغانی گله نکنید میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۵۸۲ روز قبل با عرض سلام خدمت همه دوستانوتبریک صمیمانه بابت برد شیرین که بازهم امیدوارم تداوم داشته باشه. متاسفانه بازی و ندیدم ولی نتیجه شو پیگیر بودم. بخاطر همین نمیتونم نظری درمورد بازی بدم.و برای همه عزیزان خصوصا علیرضای عزیز( که تازه بهبود پیدا کردند) و امیرحسین عزیز آرزوی سلامتی میکنم.....ودر آخر برای تیم محبوبم آرزوی موفقیت روزافزون دارم امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۵۸۱ روز قبل از همه دوستان بابت احساس همدردی و لطفی که به من دارند ممنونم.نگران نباشین یه مریضی مختصر بود.از این ویروس جدیدا.الانم حالم کاملا خوبه و مشکلی ندارم و اصلا نگران نباشید. حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۵۸۱ روز قبل برد خیلی خوبی بود.به همه تبریک میگم.امیرحسین خان خوشحالم که خوب شدی داداش.ایشالا همیشه شاد و تندرست و موفق باشی پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا