استقلال تهران 4 استقلال خوزستان 4 تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » استقلال تهران 4 استقلال خوزستان 4 حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 استقلال تهران 4 استقلال خوزستان 4 توسط حسن یارمحمدی ۳۶۳۷ روز قبل بازی بدی نبود و تماشاگرا از تعداد گل زیاد لذت بردندفاع فاجعه دو تیم یکی از دلایل این نتیجه بود. از نظر فنی بازی عالی نبودبد موقعی دو امتیاز از دست دادیم همه 4 تا تیم صدر جدولی بازیاشونو بردنسلیمان فلاح تو اون 20 دقیقه هیچ کار مثبتی نکرد و نای دویدن هم نداشت همون طور که قبلا هم گفتم یکی از خریدای افتضاح تاریخ باشگاه رقم خوردهخدارو شکر که پارسال سهمیه نگرفتیم با این دفاع جلو عربا کیسه گل شیمبه نظرم صادقی درست به شو نیست و باید به فکر خرید یه دفاع باشم کاش امروز از عمران زاده استفاده میشدتعویض برهانی هم به نظر من اشتباه بود امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۶۳۷ روز قبل من از نتیجه بدست اومده راضی هستم.استقلال خوزستان و یا اهواز همواره ضررشون به استقلال تهران یرسه.همیشه جلوی آبی های اهواز امتیاز از دست میدیم و معمولا میبازیم.بازی رفت هم تا دقایق پایانی در آزادی مساوی بودیم و در نهایت 1-0 بردیم.سید صالحی از انگیزه بالایی برخوردار بود و 2 گل زد و یک پاس گل داد.همانطوری که قبلا گفتم سازمان دفاعی استقلال مشکل داره.دقیقه 3 گل میزنیم و دقیقه 6 گل میخوریم.یا گل دوم و سوم رو در 5 دقیقه دریافت میکنیم.در یارگیری در ضربات آزاد تیم مشکل داره.ولی همین که تونستیم 4 گل بزنیم جای خوشحالی داره.خرسندنیا فوق العاده بود امروز.سلیمان فلاحی که تو نیم در تیم ته جدولی یک گل زده نباید بیشتر از این ازش انتظار داشت.نبود خسرو به ما ضربه زد.فقط کاش حنیف رو بعد از زدن چهارم تیم می آورد و با 3 مدافع میانی بازی میکردیمو حنیف ، مامور مهار سید صالحی خصوصا روی توپهای هوایی میشد تا برتریمون حفظ شه. آکو نوبری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط آکو نوبری ۳۶۳۷ روز قبل با نظرتون کاملا موافقم ولی با وجود دفاع خیلی بد هجومی بودن استقلال جای امید واری داره علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۶۳۷ روز قبل این بازی بیشتر ضعف دفاع هر دو تیم بود تا قدرت هجومی تیمها فقط خدا کنه تو تعطیلات تیم درست بشه و چند بازیکن موثر بگیره چند تا هم خروجی داشته باشه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۶۳۷ روز قبل فارغ از نتیجه بازی قشنگی رو دیدیم. ولی خب موافق با نظر دوستان خط دفاع خیلی ضایعتر از اونیکه باید عمل کرد....ولی برای مهار سیدصالحی فرصت طلب نباید از امیرحسین که از لاکپشت کندتره استفاده میکرداهوازیا کاملا به این نتیجه راضی بودن ولی کاش با دقت بیشتر نتیجه رو حفظ میکردیم..بهرحال خوب و بد این نتیجه رقم خوردهبلکه تا پایان اردوی تیموملی به اون ترکیب دلخواه با بازیکنای لازم برسیم حسین امیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین امیری ۳۶۳۶ روز قبل بازی جذابی بود.نظرای دوستان نظر منم هست.ما مدافعان خوبی داریم اما چون بینشون رقابتی وجود نداره پیشرفت نمیکنن.هافبک ها عالین.مهاجم ها هر کدوم خودشون به تنهایی یه تیم هستن فقط باید از لحاظ روحی ساخته بشن.از لحاظ حرفه ای هر بازیکنی باید 14 کیلومتر بدود.هر بازیکنی که این مقدار رو بتونه بدوه قطعا فوق العاده میشه. علیرضا پاپی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ آذر ۱۳۹۳ ۰۰:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا پاپی ۳۶۳۶ روز قبل خدا رو شکر نباختیم امیر خان تیم رو جمع میکنه حداقل سهمیه آسیا رو میگیره من اول هر بازی از قیافه امیر خان متوجه میشم که بازی رو میبره یا نه رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۶۳۶ روز قبل حالا دفاع اونا ناشناسه . ما که همه تیم ملی دعوت شدن arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۶۳۵ روز قبل نبود خسرو واقعا حس شد و کرار واقعا درخشید پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا