نفت مسجد سلیمان 0 - 2 استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » نفت مسجد سلیمان 0 - 2 استقلال امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 نفت مسجد سلیمان 0 - 2 استقلال توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۳۹ روز قبل این برد رو به همه ی دوستان تبریک میگم.در روز تساوی سپاهان و پدیده و نفت ، استقلال توانست با یک بازی حساب شده و منطقی با استقاده از حرفه ای بودن خودش یک برد دلچسب رو کسب کنه و فاصله خودشو با رقیبان افزایش بده. مهمترین نکاتی که این بازی داشت میتونم به موارد زیر اشاره کنم. 1- چهارمین کلین شیت فروزان که با مهار های عالیش و خصوصا مهار ضربه پنالتی زنیدپور بدست اومد 2 - دفاعی منطقی با وجود غیبت چندین بازیکنمون 3 - گلزنی مهاجمان تیم ( نکته ای که فصل قبل خیلی از اون ناله میکردیم و حنیف جور تیم رو میکشید) 4 - مدیریت و کنترل جریان بازی با افزایش تعداد پاسهای صحیح بین خطوط و تنوع تاکتیکی 5 - در 3 بازی اخیر 8 گل به ثمر رسوندیم و گلی دریافت نکردیم. انتخاب بهترین بازیکن زمین از ببین برهانی و فروزان خیلی سخته ولی من به فروزان رای میدم. محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۳۹ روز قبل افرین درسته .با این که نفت خیلی قشنگ بازی کرد ولی استقلال نیز خوب دفاع کرد و با تجربه بالا تونست بازی رو ببره زنده باد استقلال.اس اس 2*************نفت سلیمان 0 لنگی خبر دار سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۳۹ روز قبل فروزان حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۳۹ روز قبل متاسفانه بازی رو نرسیدم ببینم این فصل شروع طوفانی داشتیم که امیدوارم همچنان ادامه داشته باشه تقریبا بازی آسونمون تموم شده و دو بازی سخت با نفت و فولاد داریم که خیلی مهمه فروزان علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۳۹ روز قبل با توجه به کار خوب فروزان ولی آرش دو تا پاس گل بی نقص داد و من به آرش رای میدم امروز واقعا دونده و تاثیر گذار بود zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۳۹ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان تبریک به همه واقعا برد دلچسبی بود....از همه ی بازیکنام ممنونم...فروزان هم با اون پنالتی که گرفت یه جورایی نجاتمون داد ولی به نظر منم ارش...هر چند فروزان هم خوب بود shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۳۹ روز قبل هم ارش هم فروزان هر دو عالی بودن , سخته یکیشونه انتخاب کنم.... لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۷۳۹ روز قبل منم تبریک میگم برد خیلی خوبی بود و حالا حالاها لنگیها باید بالای سرشونو نگاه کنن تا سرورشون استقلال رو ببینن.... استقلال خیلی منطقی بازی کرد آرش عالی بود ومیشه گفت یک پاسور به تمام معنا. ولی فروزان واقعا تیم رو نجات داد و از مساوی شدن بازی جلوگیری کرد.دست همه بچه ها درد نکنه عالی بودن.... سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۳۹ روز قبل انصافا در نیمه دوم خوب بازی نکردیم چشم به ضذ حمله داشتیم مثل تیمهای حرفه ای که زهر خودمون رو با زیرکی و سرعت عالی ارش و پاس قشنگش گرفتیم. فروزانم خوب پنالتی گرفت به جل و به موقع و سومین کلین شیت پیاپی و پهارمین کلین شیت فصلش رو انجام داد. به نظرم ارش خوب بازی کرد این ارش گل پسره سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۳۸ روز قبل من بازی رو کامل ندیدم ولی پاسهای آرش عاااالللییییییی بود.دم همشون گرم.خسته نباشن. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۳۸ روز قبل من هم متاسفانه بازی رو ندیدم و نتیجه شو سعید عزیز بهم خبر داد... پس بالطبع نمیتونم بگم بهترین بازیکن کی بوده. ولی میتونم به دوستای آبی دلم تبریک بگم بخاطر نتیجه دلخواه..... البته بقول حسن عزیز بازی های سخت مون در راهه که ان شاء الله اونا روهم میبریم.... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۳۷ روز قبل با تاخیربردتیم محبوبموبه همه ی دوستان تبریک میگم!!متاسفانه نبودم ونتونستم بازیو ببینم واسه همین نتونستم تونظرسنجی شرکت کنم!! امِِِیِِِر محمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ آذر ۱۳۹۳ ۱۵:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط امِِِیِِِر محمدی ۳۶۵۸ روز قبل فروزان پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا