ذوب آهن 2 - 1 استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » ذوب آهن 2 - 1 استقلال امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 ذوب آهن 2 - 1 استقلال توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۱۴ روز قبل خب متاسفانه سومین باخت متوالی و چهارمین در مجموع ، امروز رقم خورد.امروز ذوب آهن خیلی خونسرد تر و با برنامه تر بازی کرد.گل اولشون روی ضربه ایستگاهی رقم خورد و گل دوم روی تزلزل مدافعین و اشتباه خسرو رقم خورد.نمیخوام توجیه کنم ولی یعقوب ، حنیف ، مگویان نبودن و کرار و خسرو برای بازی کامل آماده نبودن و فقط در حد یک نیمه و حتی کمتر برای استقلال بازی کردند.البته استقلال معمولا عادت داشته در روز هایی که سایر مدعیان نتایج خوبی کسب نمیکنند به سختی امتیازی رو کسب میکنه و همیشه این فرصت ها را از دست میده. fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۷۱۴ روز قبل اه خیلی بد شد :-( سه تابازی سه تاباخت.آخه این چ وضعشه؟؟مگه میشه؟؟؟شانس آوردیم اوایل بردیم وگرنه الان ته جدول بودیم :-( :-( zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: fariba nikzad بازی زیبایی بود ولی حیف شد ....به نظرم کرار خوب بود ولی حیف که بازیکنای دیگه قدر پاساشو ندونستن.....بازم مث همیشه بازی قاضی رو اعصلب بود و حیف اون همه موقعیت یا حتی شهباززاده که دو تا موقعیت تقریبا صد در صدو از دست داد.....امیدوارم امیرخان فکری به حال مهاجمامون بکنه چون واقعا یه مهاجم تموم کننده نداریم.....راستی از آقا امیرحسین و سایر دوسان واقعا عذر میخوام که تاپیک مشابهی رو ایجاد کردم چون فقط چن دقیقه فاصلش بود و در حین ایجاد همین تاپیک منم اون اشتباهو کردم....بازم عذر میخوام علیرضا موسوی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا موسوی ۳۷۱۴ روز قبل دیگه داره حالم بهم میخوره از بازی امیر حسین صادقی ، چند پاس اشتباه تو دفاع ،گل دوم شروع اشتباه از صادقی بود و تکمیل کننده هاشم بیک زاده.حرف بد بزنیم بد آموزی داره اینجا .......... آخه این چه وضع بازیه آکو نوبری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط آکو نوبری ۳۷۱۴ روز قبل اینم شده سنت جدید خدا بخدا هر تیم کوچیک و بزرگی یاد گرفته همون اول بازی ......... نه دفاع نه حمله نه کار گروهی دریغ از 2 دقیقه کار گروهی ، تیم استقلال فقط شده حرف حرف حرف ما جبران میکنیم ما ... ما.... با این شرایط خدا به داد ما هواداران برسه امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: zahra*ss*7777 4444*777 بازی زیبایی بود ولی حیف شد ....به نظرم کرار خوب بود ولی حیف که بازیکنای دیگه قدر پاساشو ندونستن.....بازم مث همیشه بازی قاضی رو اعصلب بود و حیف اون همه موقعیت یا حتی شهباززاده که دو تا موقعیت تقریبا صد در صدو از دست داد.....امیدوارم امیرخان فکری به حال مهاجمامون بکنه چون واقعا یه مهاجم تموم کننده نداریم.....راستی از آقا امیرحسین و سایر دوسان واقعا عذر میخوام که تاپیک مشابهی رو ایجاد کردم چون فقط چن دقیقه فاصلش بود و در حین ایجاد همین تاپیک منم اون اشتباهو کردم....بازم عذر میخوام خواهش میکنم.پیش میاد فدای سرتون. zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین اسلامی [quote=zahra*ss*7777777*4444444]بازی زیبایی بود ولی حیف شد ....به نظرم کرار خوب بود ولی حیف که بازیکنای دیگه قدر پاساشو ندونستن.....بازم مث همیشه بازی قاضی رو اعصلب بود و حیف اون همه موقعیت یا حتی شهباززاده که دو تا موقعیت تقریبا صد در صدو از دست داد.....امیدوارم امیرخان فکری به حال مهاجمامون بکنه چون واقعا یه مهاجم تموم کننده نداریم.....راستی از آقا امیرحسین و سایر دوسان واقعا عذر میخوام که تاپیک مشابهی رو ایجاد کردم چون فقط چن دقیقه فاصلش بود و در حین ایجاد همین تاپیک منم اون اشتباهو کردم....بازم عذر میخوام خواهش میکنم.پیش میاد فدای سرتون.ممنون رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۷۱۳ روز قبل پارسال کل فصل 6 باخت داشتیم حالا 10 هفته 4 باخت . shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۱۳ روز قبل حالم بده . اصن داغونه داغونم . فقط امیدوارم حنیف زود تر خوب شه ....افسرده شدم به خدااااا ...... علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: آکو نوبری اینم شده سنت جدید خدا بخدا هر تیم کوچیک و بزرگی یاد گرفته همون اول بازی ......... نه دفاع نه حمله نه کار گروهی دریغ از 2 دقیقه کار گروهی ، تیم استقلال فقط شده حرف حرف حرف ما جبران میکنیم ما ... ما.... با این شرایط خدا به داد ما هواداران برسهشما جوکر قرمز نیستی که منتظر باخت تیم ما نشستی بعد از باخت بیای یک کمی خودتو راحت کنی نیا اینجا چون ما همه عاشق تیم و ژنرال هستیم shide HR جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۵:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط shide HR ۳۷۱۳ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان [quote=JOKER BLUE]اینم شده سنت جدید خدا بخدا هر تیم کوچیک و بزرگی یاد گرفته همون اول بازی ......... نه دفاع نه حمله نه کار گروهی دریغ از 2 دقیقه کار گروهی ، تیم استقلال فقط شده حرف حرف حرف ما جبران میکنیم ما ... ما.... با این شرایط خدا به داد ما هواداران برسهشما جوکر قرمز نیستی که منتظر باخت تیم ما نشستی بعد از باخت بیای یک کمی خودتو راحت کنی نیا اینجا چون ما همه عاشق تیم و ژنرال هستیموالا . اقا بی خیال این جا شو . به خدا لنگم سایت داره . برو اونجا با لنگیا شاد باش ... بد بخت . حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۱۳ روز قبل یکی از بازیای قشنگ لیگ بود از جانب هر دو تیم.ذوب اهن یکی از تیمای خوب لیگه که بازی روان روی زمین بازی میکنه که با بد شانسی نتایج بدی گرفته یحیی جز بهترین مربیای ایرانه.نیمه اول نبود کرار و خسرو باعث بازی بد تیم بود مثل بازیای قبل.نیمه دوم با اومدنشون تیم تونست خلق موقعیت کنه و بهتر بازی کنه( کریمیان پاس سالم نمیتونه بده چه برسه به بازیسازی).صادقی اصلا خوب بازی نمیکنه و باید بازی بعدی رو نیمکت باشه.به یاد ندارم تیما های قلعه نوعی 3 باخت متوالی داشته باشن. عادت به باخت برای تیممون خوب نیست.امیدوارم با برد ملوان همه چیز فراموش شه. مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۱۳ روز قبل سه بازی سه باخت !!!!!!!!!!!من نیمه ی دوم بازی رو دیدم ، با اومدن کرار به بازی ، استقلال جون گرفت و انصافاً با اینکه هنوز آماده نبود ولی پاسای خوبیو داد که مهاجمای بی دقتمون (البته اگه بشه اسمشونو مهاجم گذاشت ) هدر دادن .تو این جند بازی هم فروزان به هیچ توپی نه نگفته . امیدوارم بتونیم امتیازای آینده رو کامل بگیریم و آخر فصل غصه ی از دست دادن این 12 امتیازو نخوریم . سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۱۳ روز قبل خیلی حیف شد.متاسفانه امسال یه مهاجم 6 دونگ نداریم.اگه یکی مثل ادینیو داشتیم الان وضع تیم این نبود. ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali baghbanian ۳۷۱۲ روز قبل اول فصل شانس داشتیم حالا نداریم. وگرنه این تیم همون تیمه میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۱۲ روز قبل دوستان ببخشید، چون بازیرو ندیدم نمیتونم نظری بدمفقط میتونم آرزوی موفقیت کنم برای تیم محبوبم...... پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا