کورس قهرمانی امسال چند ضلعی شکل میگیره تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » کورس قهرمانی امسال چند ضلعی شکل میگیره علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 کورس قهرمانی امسال چند ضلعی شکل میگیره توسط علیرضا جوادیان ۳۷۳۰ روز قبل استقلال امسال بر خلاف سالهای گذشته حتی سالهایی که قهرمان شد لیگ را خیلی خوب شروع کرده و باید دید توانایی ادامه این جهش را دارد یا نه و در ادامه راه کدام تیمها توانایی حضور در میان مدعیان را دارند من فکر میکنم تراکتور فولاد با استقلال مثلث قهرمانی را تشکیل میدن و پشت سر این سه تیم سپاهان پدیده و پرسپولیس مثلث دوم را شکل میدن که از اواسط نیم فصل دوم یکی از این سه تیم که به احتمال زیاد سپاهان باشه خودشو جدا میکنه و به بالای جدول نزدیک میشه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۳۰ روز قبل به نظرم استقلال تراکتور و سپاهان مدعیان اصلین.بعدش فولاد پدیده و شااااااااید پرسپولیس.فولاد به اندازه فصل قبل خوب نیس سپاهانم حالا که فرکی اومده فکر نکنم نتایج بدی بگیره. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۳۷۳۰ روز قبل استقلال سپاهان تراکتور سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۳۰ روز قبل سکوت در تایپیک شما سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۳۰ روز قبل استقلال - تراکتور - سپاهان امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۳۷۳۰ روز قبل استقلال فولاد تراکتور میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۲۹ روز قبل نمیشه از حالا قضاوت کرد ولی نظر منم همون استقلال تراکتور و فولاده zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۷۲۹ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی استقلال سپاهان پدیده محمد میلاد خراسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد میلاد خراسانی ۳۷۲۸ روز قبل بنظر من شش ضلعی خواهد بود . پدیده ................................................تراختراستقلال ...........................................................................................فولاد سه پاهان.........................................لنگ پولیس افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۲۷ روز قبل استقلال ،تراکتور،سپاهان،فولاد مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۷۲۶ روز قبل پرسپولیس کجا بود رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۷۲۶ روز قبل استقلال و سه پاهان و سوراختور سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۲۵ روز قبل الان مثلا این مطلب شما ته محتوا و کمک شایانی به تالار کرده که به بقیه ایراد میگیری. ؟ علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: سید حسن طاهری الان مثلا این مطلب شما ته محتوا و کمک شایانی به تالار کرده که به بقیه ایراد میگیری. ؟ببین بچه جون پول خرد تو جیب خیلی صدا میده ولی تراول هیچ صدایی نداره تو شخصیتت مثل پول خرده منم اصلا نه وقتشو دارم نه حوصله سر به سر گذاشتن با تو رو تو همو نطوری تایپیکاتو بذار و تالارو بهم بزن بالاخره شاید کسی به تو هم توجه کرد جوابتو داد من راه درست ارتباط با دیگران را بهت گفتم دیگه خودت میدونی فقط حواست به کار خودت باشه و به کسی نپیچ میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۷۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا جوادیان [quote=esteghlal boy2014]الان مثلا این مطلب شما ته محتوا و کمک شایانی به تالار کرده که به بقیه ایراد میگیری. ؟ببین بچه جون پول خرد تو جیب خیلی صدا میده ولی تراول هیچ صدایی نداره تو شخصیتت مثل پول خرده منم اصلا نه وقتشو دارم نه حوصله سر به سر گذاشتن با تو رو تو همو نطوری تایپیکاتو بذار و تالارو بهم بزن بالاخره شاید کسی به تو هم توجه کرد جوابتو داد من راه درست ارتباط با دیگران را بهت گفتم دیگه خودت میدونی فقط حواست به کار خودت باشه و به کسی نپیچ علی جان خودتو ناراحت نکن داداش... بعضی چیزا ارزش ناراحتی ندارن... مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۳۷۲۴ روز قبل به نظرم 5 ضلعی استقلال- سپاهان - تراکتور - پدیده - فولاد سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۲۴ روز قبل حتما تو تراولی؟؟؟ وای به اون تراول که شما باشی. سکه الان 1 میلیونه تراول تهش 50 تا می ارزه. اینقد به خودت نناز علی و میثم 4 تا دور خودت جمع کردی فکر کردی قهرمان سایتی؟ منم وقت ندارم که به شما جواب بدم ولی بعضی وقت ها لازمه پیچتو گرفت. بای . تراول تقلبی حتما. من ارتباطم قویه فقط در حد خود طرفم باهاش میحرفم . برو دنبال ضلع قهرمان بگرد علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: سید حسن طاهری حتما تو تراولی؟؟؟ وای به اون تراول که شما باشی. سکه الان 1 میلیونه تراول تهش 50 تا می ارزه. اینقد به خودت نناز علی و میثم 4 تا دور خودت جمع کردی فکر کردی قهرمان سایتی؟ منم وقت ندارم که به شما جواب بدم ولی بعضی وقت ها لازمه پیچتو گرفت. بای . تراول تقلبی حتما. من ارتباطم قویه فقط در حد خود طرفم باهاش میحرفم . برو دنبال ضلع قهرمان بگرد هیس بچه ها شلوغ نمیکنن سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۲۳ روز قبل خوب پس چرا شلوغی میکنی ؟ خوبه خودتم میدونی نباید سر و صدا کنی سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۲۳ روز قبل ببین آقاپسر esteghlal boy دیگه شورشو در آوردی خجالتم خوب چیزیه والا.این قضیه رو تمومش کن سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۲۲ روز قبل خانم یا اقای 2800 من جواب دوستان رو دادم من که مشکل ندارم یک دفعه با کسی بحث کنم فقط با مظلوم نمایی میخوان حامی جمع کنن. من کاری باهاشون ندارم تا وقتی باهام کار نداشته باشند. در ضمن شما از چیزی خبر نداری اظهار نظر دربارش نکنید لطفا. متشکرم noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۲۲ روز قبل ببخشید میون کلامتون ... چه خبره؟؟؟دعواس؟؟؟ علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۳۷۲۲ روز قبل نوشته شده توسط: noyan gh ببخشید میون کلامتون ... چه خبره؟؟؟دعواس؟؟؟سلام اول ورودت به سایت را تبریک میگم بعد بهت بگم دعوا نیست این کاربر کمی از نظر ادب دچار مشکله و تو مدتی که تو سایت اومده خیلی مشکل بوجود آورده البته الان داره کم کم درست میشه مثلا دیگه تاپیکهای الکی درست نمیکنه مزاحمتهاش برای دیگران کم شده فقط چون از روز اول من بهش اعتراض کردم و کج رفتاریهاشو بهش گوش زد کردم الان میخواد با من کل کل کنه اونم زیاد مهم نیست قوانین سایت و اجرا کنه اون برای همه مهمه ممنون از شما سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حسن طاهری ۳۷۲۲ روز قبل سلام نویان تبریک بخاطر ورودت به تالار. این علی خودش و سرمیدونه 4 تا حامی پیدا کرده جو گیر شده گوش نده واس منم مهم نیس اصلا حزفاش چون سر و ته و محتوا نداره مثل تایپیکاش. مثلا با ادب ماست که مشخصه واقعا. انحراف رابطه و حرف زدن داره باز داره بمن میگه. سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۷۲۱ روز قبل نوشته شده توسط: سید حسن طاهری خانم یا اقای 2800 من جواب دوستان رو دادم من که مشکل ندارم یک دفعه با کسی بحث کنم فقط با مظلوم نمایی میخوان حامی جمع کنن. من کاری باهاشون ندارم تا وقتی باهام کار نداشته باشند. در ضمن شما از چیزی خبر نداری اظهار نظر دربارش نکنید لطفا. متشکرماگر خبر دارم و ندارم .ازت میخوام بس کنی . دیگه این بحث نباید ادامه داشته باشه علی شما هم تموم کنید جواب ...........خاموشیست noyan gh جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۳:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط noyan gh ۳۷۲۰ روز قبل سلام اقا علی و اقای esteghlal boy وممنون بابت خوش امد گویی تون . والا ما که نفهمیدیم چی شد . بی خیال زیاد مهم نیست ولی دو تا استقلالی که با هم دعوا نمی کنن . زشته . پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا