بهترین دروازه بان استقلال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » بهترین دروازه بان استقلال سید حسن طاهری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ دی ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 بهترین دروازه بان استقلال توسط سید حسن طاهری ۳۷۷۸ روز قبل و چرا افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۷۷۷ روز قبل همشون چون واسه استقلال بهترین بازی هارو کردن ودر زمان بودنشون در اس اس ستاره بودن و از دل وجون مایع گذاشتن ali baghbanian جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۸:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali baghbanian ۳۷۶۷ روز قبل طباطبایی چون بازی های خوبی برای استقلال کرده ویکی پدیا: به یادماندنیترین بازی ملی او دیدار دوستانهی تیم ملی ایران مقابل تیم ملی دانمارک در تاریخ (۱۸ مهر ۱۳۷۸-۱۰ اکتبر ۱۹۹۹) در کپنهاگ بود. بطوریکه رسانهها و روزنامههای ایران پس از آن بازی به خاطر عملکرد خیره کنندهٔ او و بسته نگه داشتن دروازهٔ تیم ملی ایران در مقابل بازیکنان مشهور و مطرح دانمارک با وجود حملات فراوان این تیم در این مسابقه٬ لقب «شیر کپنهاگ» را به او دادند. پیتراشمایکل دروازهبان سرشناس وقت دانمارک٬ پس از این بازی در مصاحبهای عنوان کرد که تصور میکردم بهترین دروازهبان دنیا من هستم٬ اما امروز مشاهده کردم که دروازهبانی بهتر از من هم هست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا