بی غیرتا حیا کنین ------------------------------------- استقلالو رها کنید
واقعا بهترین شعاری بود که میشد اواخر بازی داد.من خودم استادیوم بودم و واقعا از این شعار حسابی لذت بردم و همراهی میکردم.
البته هوادارا میدونن کیا با غیرتن کیا بی غیرت.بعضی از بازیکنا جوری بازی میکردن انگار تیم داره بازیهای خیریه رو انجام میده.
پژمان نوری واقعا روانیم کرده بود.یک پاس رو به جلو نداد این بشر.باور کنید بابا پنجعلی یا حتی بهبود با اون ساچمه ای که تو کمرشه به جاش بود الان نفت رو برده بودیم.
تیم نمیتونست 4 تا پاس پشت سر هم به هم بدن.فقط تاکتیک تیم بزن زیر توپ بود.آخر بازی هم که حنیف اومد مهاجم شد و دفاع خالی شد و گل خوردیم.
جمشیدیان که کلا تو استقلال نقش گلابی رو داره و هی تاب میخوره.
واقعا بی تاکتیک ترین استقلالی بود که میشد دید.
آقای قلعه نویی که شریفات و میداوودی رو میفروشی و آرشو نیمکت نشین میکنی باید فکر اینجاشم میکردی.آقایان ( مجیدی ، منتظری ، نکونام) که وسط فصل استقلالو ول میکنید باید بدونید تیم به حال و روز دچار میشه.واقعا جای خالی حمودی و جباری تو تیم حس میشه.آقای فتح الله زاده که بازیکنایی مثل جمشیدیان و غلام نژاد و کبه و اولادی رو میخری باید فکر اینجاشم میکردی.
البته هوادارا میدونن بازیکنایی مثل صادقی ، سید ، حنیف ، خسرو و آندو و تا حدودی هاشم از خوبای استقلال بودن در این فصل ولی بقیه بازیکنا در حد استقلال نبودن این فصل.هوادارا حق دارن به سایر بازیکنا بگن بی غیرت.
ببخشید یکم زیاد شد.و البته نامنظم.واقعا اعصابم خورد بود و خواستم یکم تند نظرمو بگم.دوستان میدونن من همیشه با میانه روی صحبت میکنم ولی بعضی وقتا اینجور حرف زدن لازمه.