بازیکنی که از لنگیا آمده به استقلال و خدایش برای استقلال خوب بازی کرده؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » بازیکنی که از لنگیا آمده به استقلال و خدایش برای استقلال خوب بازی کرده؟ اصغر خلیلی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آبان ۱۳۹۲ ۱۳:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 بازیکنی که از لنگیا آمده به استقلال و خدایش برای استقلال خوب بازی کرده؟ توسط اصغر خلیلی ۴۰۲۸ روز قبل من فکر میکنم پژمان نوری. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۲۷ روز قبل من اصلا دلم نمیخاد استقلال از پرسپولیس بازیکن بگیره حتی اگه مسی باشه . این به جذابیت بازیها و حضور تماشاگرا در استادیوم و کلا طرفداری از استقلال که همون تعصبه شدیدا لطمه می زنه حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر دقیقا درست میگی. من عاشق نیکبخت بودم اندازه فرهاد دوسش داشتم ازوقتی رفت تو تیم لنگیا هنوز عقدش تو دلم مونده و حلا که برگشته یک ذره از تنفرمو کم نکرده و حالم بهم میخوره وقتی بالباس استقلال میبینمش او خائن نامرد تو اوج رفت و حلاکه پیر شده امده تا از شهرت نیوفته وتوچشم باششه براهمینه نیم فصل رو نیمکت بوده بزورم بیرونش کنن نمیره. امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۲۶ روز قبل هیچ کدوم علیرضا طاقتی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ۱۸:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا طاقتی ۴۰۲۶ روز قبل پیام بهت رسید مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: علیرضا طاقتی پیام بهت رسید مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۲۴ روز قبل نوشته شده توسط: امیر حسین گودرزی هیچ کدوم مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۲۳ روز قبل تا این جای کار هیچ کدوم خوب نبودن باید دید اولادی چیکار میکنه. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۲۳ روز قبل وای به حال ما که شریفات و حمودی و جباری رو ول کردیم وبه امثال اولادی دل بستیم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۲۳ روز قبل ولی بنظرمن پژمان نوری، اگر نگیم خوب بوده! بد هم نبوده!!! منتها بازیش به چشم نمیاد!!! چون اگر ما یه بازیساز داشتیم؟! کلا فشار کمتری روی هافبکهای ما بود و بازی امثال ساموئل و نوری به چشم میومد!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۲۲ روز قبل آقا ما اصلا بازیکن پرسپولیسی نمیخاهیم عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۱۲ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر من اصلا دلم نمیخاد استقلال از پرسپولیس بازیکن بگیره حتی اگه مسی باشه . این به جذابیت بازیها و حضور تماشاگرا در استادیوم و کلا طرفداری از استقلال که همون تعصبه شدیدا لطمه می زنه درسته اگر ما بازی هارو ببریم میگن ..به خواطر بازیکن های ما بود که بردید عرفان ساسانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط عرفان ساسانی ۴۰۱۲ روز قبل نوشته شده توسط: میثم محمدی قراسویی ولی بنظرمن پژمان نوری، اگر نگیم خوب بوده! بد هم نبوده!!! منتها بازیش به چشم نمیاد!!! چون اگر ما یه بازیساز داشتیم؟! کلا فشار کمتری روی هافبکهای ما بود و بازی امثال ساموئل و نوری به چشم میومد!!! حسین کلاته بابایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مهر ۱۳۹۲ ۲۲:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین کلاته بابایی ۴۰۱۲ روز قبل نوشته شده توسط: عرفان ساسانی [quote=majidazar1360] من اصلا دلم نمیخاد استقلال از پرسپولیس بازیکن بگیره حتی اگه مسی باشه . این به جذابیت بازیها و حضور تماشاگرا در استادیوم و کلا طرفداری از استقلال که همون تعصبه شدیدا لطمه می زنه درسته اگر ما بازی هارو ببریم میگن ..به خواطر بازیکن های ما بود که بردید برا این طرز فکر متاسفم که به این علت نمیرن ورزشگاه!!!! مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۱۰ روز قبل نوشته شده توسط: حسین کلاته بابایی [quote=sasi ss] [quote=majidazar1360] من اصلا دلم نمیخاد استقلال از پرسپولیس بازیکن بگیره حتی اگه مسی باشه . این به جذابیت بازیها و حضور تماشاگرا در استادیوم و کلا طرفداری از استقلال که همون تعصبه شدیدا لطمه می زنه درسته اگر ما بازی هارو ببریم میگن ..به خواطر بازیکن های ما بود که بردید برا این طرز فکر متاسفم که به این علت نمیرن ورزشگاه!!!! خب شما برای دیدن اولادی و نوری برو ورزشگاه . اصلا فرهادکی بود مگه نه ؟ حمید اس اسی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۴:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید اس اسی ۴۰۰۸ روز قبل نوری که اصلا خوب نبوده چون هدفش واسه اومدن به استقلال هم رفتن به تیم ملی بود و تعصب نداشت هاشمی نسب برای پول اومد و بد نبود اولادی هم برای رسیدن اوج و شایدم تیم ملی اومده باید دید چکار میکنه فقط قاضی خوب کار کرده و با تعصب تره اونم که پرسپولیسی نیست و از روی انتقام اومد استقلال ایشالا دربی هم گل می زنه این حرفم یادتون باشه ممنون مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۰۵ روز قبل از صحبتهای دوستان این برداشت رو میکنم که هر کدوم از بازیکنا به ی دلیلی به استقلال اومدن که هیچکدومش هم به عشق خود استقلال نبوده . پس آقای مدیر و آقای سرمربی که بازیکنای پیشنهادی شما جذب تیم میشن ! بهتر نیست که لااقل بازیکنای رو فرم و آماده پرسپولیس رو جدب کنید تا برای تیم مفید باشن و هم به اونا ضربه اساسی بزنید؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۲ روز قبل قاضی از اول استقلالی بود و فقط بخاطر پول و پورشه رفت پرسپولیس . لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۳۹۹۹ روز قبل لعنت به این شکل جذب بازیکن . ما بهترین بازیکن پرسپولیس رو هم نمیخایم چه برسه به بی مصرفایی مثل اولادی و نوری . اینا به پرسپولیس تعصب دارن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۹ روز قبل منم موافقم ولی نیکی استقلالی بود که سر لجبازی خودشو نابود کرد حمید سلیمان باری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۴:۲۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید سلیمان باری ۳۹۹۲ روز قبل من هم دوست ندارم بازیکنی از پرسپولیس به استقلال بیاد ولی به نظرم قاضی و اولادی خوب باشند مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۹۱ روز قبل حاجی از نبود تماشاگر گله کرده . ماهم میگیم تا اولادی و پرسپولیسیا در استقلال هستن ما نیستیم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۹۱ روز قبل واقعا که، بازیکن و مربی حرفه ای باشه اینطوری تصمیم میگره.من برای شما متاسفم که هیچ وقت حرفه گرانه فکر نمیکنید و از روی احساساتتون پاسخ میدین. مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی واقعا که، بازیکن و مربی حرفه ای باشه اینطوری تصمیم میگره.من برای شما متاسفم که هیچ وقت حرفه گرانه فکر نمیکنید و از روی احساساتتون پاسخ میدین. چرا مگه چی گفتیم ؟ سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۳۹۸۹ روز قبل تاپیک های قبلی رو نگاه کنین مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی تاپیک های قبلی رو نگاه کنین خب یعنی این بده که من بازیکن متعصب استقلال رو دوست دارم و نمیخام از حریف بازیکن بگیریم علی فرحمند جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۲۰:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی فرحمند ۳۹۸۹ روز قبل پژمان نوری، عمل کردقابل قبولی داشته است مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۹ روز قبل نوری نباشه جاش مسی و رونالدو باشه ما بازیکن پرسپولیسی نمیخایم ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۸۶ روز قبل منم با پژمان نوری موافقم zahra*ss*7777 4444*777 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط zahra*ss*7777 4444*777 ۳۹۸۵ روز قبل نوشته شده توسط: ملیکا مهاجرانی محمد قاضی و پژمان نوری خوب کار کردن.....ولی ما آبی ها بازیکنای خوبی مث حمودی و شریفاتو جباری و... رو ول کردیم چسبیدیم به این بازیکنان لنگ... atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۸۵ روز قبل هیچ کدوممممممممممممممممممممممممم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۹۸۵ روز قبل دوستان ما هیچ کدوم از بازیکنای لنگی خوشمون نمیاد اما خداییش قضاوت کنیم نوری داره سعی خودشو میکنه و زحمت هم میکشه نباید از روی احساس حرف بزنیم اما ما یه بازیساز خوب کم داریم و چند تا بازیکن دونده و جوون مثل باصفا. حالا که پژمان هم داره میره دفاع هم باز یکن میخواد. atiye zalaghi جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ دی ۱۳۹۲ ۲۰:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط atiye zalaghi ۳۹۸۴ روز قبل نوری می دونست نه از پرسپولیس نه از ملوان نمیتونه بره تیم ملی پس بهترین تیم برای فرستادن نوری به تیم ملی استقلال بئد هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۸۳ روز قبل نوشته شده توسط: atiye zalaghi هیچ کدوممممممممممممممممممممممممم ملیکا مهاجرانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ آذر ۱۳۹۲ ۱۶:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ملیکا مهاجرانی ۳۹۶۷ روز قبل نوشته شده توسط: مجید مسلم آذر وای به حال ما که شریفات و حمودی و جباری رو ول کردیم وبه امثال اولادی دل بستیم نمی دونم اولادی چه جوری فوتبالیست شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۹۶۶ روز قبل نوشته شده توسط: ملیکا مهاجرانی [quote=majidazar1360] وای به حال ما که شریفات و حمودی و جباری رو ول کردیم وبه امثال اولادی دل بستیم نمی دونم اولادی چه جوری فوتبالیست شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوتبالیست خوبی بود . الان خیلی بی کیفیت شده پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا