بازی استقلال در برابر پاس همدان را چگونه ارزیابی می کنید ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » بازی استقلال در برابر پاس همدان را چگونه ارزیابی می کنید ؟ صادق حسن زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ بهمن ۱۳۸۷ ۱۶:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 بازی استقلال در برابر پاس همدان را چگونه ارزیابی می کنید ؟ توسط صادق حسن زاده ۵۷۵۷ روز قبل مسابقه بین تیمهای استقلال تهران وپاس همدان از هفنه 28 لیگ برتر ایران ه در روز یکشنبه مورخ 4/12/87 در ورزشگاه آزادی برگزار شد . نتیجه این بازی 0-1 به سود استقلال تهران به شد نظر شما و ارزیابی شما از این مسابقه چیست ؟ کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۷۵۷ روز قبل استقلال در این بازی نیاز به سه امتیاز داشت که به سختی تونست بگیره در نیمه دوم خوب بازی نکرد و پاس خیلی خطر ناک بود اما به خیر گذشت به هر حال دیگه نباید انتظار گلباران تیمها را داشت اخر فصله و همه میخوان امتیاز جمع کنند هدف از پس سه امتیازه همین محمد هاتف نیلیه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ ۱۰:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد هاتف نیلیه ۵۷۵۷ روز قبل سلام به نظر من بچه ها این هفته خیلی ضعیف بازی کردن از اونا بیشتر انتظار داشتیم. هیچ تاکتیک خاصی هم نداشتیم. چیزی نمونده بود دو سه تا گل هم بخوریم. منیژه شکراله میرزایی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ بهمن ۱۳۸۷ ۱۸:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط منیژه شکراله میرزایی ۵۷۵۷ روز قبل من تیتر یکی از روزنامه های ورزشی رو خیلی درست میدونم چون توی این بازی استقلال ، استقلال همیشگی نبود و تا حدودی هنوز در گیر بازی با پیروزی و مقاومت بودن و خیلی استرس داشن ولی مطمئن هستم با این برد به شرایط قبلی بر میگردن تیتر این بود "نمایش بی کیفیت ، پیروزی با ارزش " کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۷۵۶ روز قبل استقلالیهای عزیز این آخر فصلی فقط به سه امتیاز فکر کنید و بس قبول داریم استقلال همیشگی نبود اما سه امتیاز را گرفتیم به نظر من باید فقط به برد فکر کنیم نه تعداد گل و بازی زیبا البته با کسب اجازه از محضر اساتید رامین علیزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رامین علیزاده ۵۷۴۳ روز قبل بازی خوبی بود و برد حق ما بود حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۷۴۳ روز قبل bazi on baziye ziba ke hamishe az esteghlall mididm nabod ama khob entezare bishtar az inam nadashtim bad az chand hafteye bad ehtiyaj be 3 emtiyaz dashtim va hamin ke emtiyaze kamele in baziro gerftim az hameye bacheha mamnonim nagofte namone age nadavari va baz eshtebahaye davari nabod natije kheyli behtar bod پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا