2 تا نخاله نه یکی تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مباحث کارشناسی مسابقات استقلال » 2 تا نخاله نه یکی آکو نوبری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 2 تا نخاله نه یکی توسط آکو نوبری ۴۱۳۵ روز قبل فقط یه بازی کامل حرکات سیاوش و هاشم رو خوب بسنج بعد می بینی 2تا نوخاله تو تیم هستش امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۳۵ روز قبل به نظرم من اشتباه می کنید اگه هاشم بد بود به تیم ملی دعوت نمیشد.بهتر از اون سراغ دارین که تو این پست بازی کنه؟.سیاوش هم واقعا برای تیمش با تعصب بازی میکنه. اگه خوب نبودن امیر خان ازشون استفاده نمیکرد.من که به ژنرال اعتماد دارم و میدونم کارش رو درست انجام میده اسمعیل ابراهیمى جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۰:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسمعیل ابراهیمى ۴۱۳۳ روز قبل بنظرم هاشم اعتماد بنفس کامل نداردواگرنه بازیکنى با قابلیته از نظر فنى فقط بأید یه خورده از نظر روانشناسى روش کار بشه اماسیاوش خیلى متعصب و جنگنده است از نظر فنی هم که سرامده واین قضیه را بخوبى در بازى با سپاهان نشان داد امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۳۳ روز قبل نوشته شده توسط: اسمعیل ابراهیمى سیاوش تو بازی با سپاهان خیلی با تعصب بازی کرد.به نظر من یکی از بهترین های استقلال بود. امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۳۳ روز قبل بیک زاده تنها عیبی که داره اینکه نسبت به پستی که توش بازی میکنه قدرت حمل توپ خوبی نداره.مثلا من حاج صفی رو خیلی سرتر میدونم. ولی سیاوش بازیکن پختتیم استقلال رو 10 نفره کنه.ه و با تعصبیه.جنگنده تکنیکی و تاکتیک پذیریه.فقط یه عیب داره اونم تکل های وحشتناکشه که راحت میتونه تیم رو 10 نفره کنه. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا