مجتبی جباری طی چند سال گذشته مصدوم بود.سال گذشته در بازی اول در آسیا آن حرکت را انجام داد.تقریبا با تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » مجتبی جباری طی چند سال گذشته مصدوم بود.سال گذشته در بازی اول در آسیا آن حرکت را انجام داد.تقریبا با محمدرضا سبز جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 مجتبی جباری طی چند سال گذشته مصدوم بود.سال گذشته در بازی اول در آسیا آن حرکت را انجام داد.تقریبا با توسط محمدرضا سبز ۵۵۷۰ روز قبل محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۰ روز قبل مشخصاً کسی که برای یه تیم مفید می شود که بایدمثل سرباز در خدمت تیم باشد جباری هم باید چنین رفتاری داشته باشد. اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۶۸ روز قبل من که جباری رو خیلی دوست دارم ولی فوتبالش تموم شد احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۶۷ روز قبل من یکی از طرفدار های مجتبی هستم ولی فکر کنم که مجتبی دیگه نتونه بازی کنه نه تنها برای استقلال و نه برای هیچ تیم دیگه . اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۶۶ روز قبل وداع تلخی بود با مجتبی محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۶۶ روز قبل استقلال یکی از خوش فکرترین بازیکن خودش رو از دست داد سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۶۶ روز قبل جباری بازیکن خوبی بود اما من فکر می کنم این جباریه که بزرگترین و بهترین تیم ایران یعنی استقلال رو از دست داد. فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۵۶۳ روز قبل مجتبی ازهمه بازیکنای استقلال سره یادتون رفته قهرمانی استقلال تولیگ 85وحذفی 87مدیون جباری بود اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۶۲ روز قبل طبق گزارش پزشکی مقصر مصدومیت جباری خودش بوده که تمرینات درستی نمی کرد وهر سال که قهر می کرد به مدت دو ماه تمرینات اشتباه می کرد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا