طرفدار منچستر هستید یا چلسی؟؟؟؟؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » طرفدار منچستر هستید یا چلسی؟؟؟؟؟ REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 طرفدار منچستر هستید یا چلسی؟؟؟؟؟ توسط REZA VALIZADE ۵۶۱۹ روز قبل خودم طرفدار منچستریونایتد هستم و از چلسی متنفرم هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۶۱۹ روز قبل من به خاطر آبی بودن چلسی طرفدار چلسی هستم . و از منچسترو آرسنال بدم میاد. REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۱۸ روز قبل homi 2 مر30 که نظر دادی شما پس طرفدار رنگ تیم ها هستید نه بازی شون!!!!!!!!!!! هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۶۱۷ روز قبل نوشته شده توسط: REZA VALIZADE homi 2 مر30 که نظر دادی شما پس طرفدار رنگ تیم ها هستید نه بازی شون!!!!!!!!!!! من رنگ تیم ها را هم ملاک قرار میدم . اما نه خیلی زیاد . منچستر خوب بازی میکنه اما خوش شانس هم هست . چلسی هم خیلی خوبه فقط یک مهاجم خوب و درجه 1 نداره . سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۶۱۳ روز قبل 1000درصد منچستر منچستر رویایی و فوق العاده است. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۶۰۷ روز قبل طرافدار چلسی مجتبی گنجی خاه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی گنجی خاه ۵۵۸۹ روز قبل سالار تمام تیمهای ارروپائی:chelsea محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۵ روز قبل چلسی اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۵ روز قبل من هم منچستر رو دوست دارم ولی چلسی رو به خاطر مرام ومعرفتش(لباس آبیش) بیشتر دوست دارم مجتبی گنجی خاه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی گنجی خاه ۵۵۷۳ روز قبل فقط چلسی رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۵۷۳ روز قبل عشق فقط ابی -- فقط چلسی..رضا mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۴۰ روز قبل عشق است چلسی ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۰۵۹ روز قبل چلسی مورینیو احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۰۵۹ روز قبل چلسی انگلستان .......................................... فقط شیر های لندن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا