طرفدار بارسا هستید یا رئال تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » طرفدار بارسا هستید یا رئال نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 طرفدار بارسا هستید یا رئال توسط نیلوفر رسولی ۵۶۹۱ روز قبل من خودم شخصاً بعد از استقلال طرفدار بی چون و چرای رئال مادرید هستم ولی انصافاً بازی های بارسلنا رو هم دوست دارم فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۹۱ روز قبل منم مثل شماطرفدارسرسخت رئالم مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۹۱ روز قبل منم اول استقلال بعد رئال بعد اینتر و تا حدودی چلسی.بارسا عین لنگی ها که به کریمی وابستست اینا هم به مسی وابستن . hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۶۹۰ روز قبل من اول از همه طرفدار بهترین تیم ایران یعنی استقلالم . بعد از اون طرفدار رئال و منچستر . چون بهترین بازیکن های دنیا تو این دو تا باشگاه جمع شدن . رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۸۶ روز قبل من خودم شخصاً بعد از استقلال طرفدار بی چون و چرای رئال مادرید هستم . من هم مثل شما .وبه اضافه تیم اث میلان باتشکراز شمادوست ابی دل.رضا مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۸۶ روز قبل من هر دو تیم را به خاطر بازیهای زیبا دوست دارم بر خلاف برخی دوستان طرفدار بی چون و چرا نیستم .چون خارجی هستند هر دو برای من برابر هستند برای همین نمیتوام به یکی از اونا رای بدم نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۸۶ روز قبل از شما رضای عزیز ممنون که اینقدر دقیق تاپیک ها را می خوانید ونظر می دهید باعث خوشحالی ما هواداران آبی دل هستید.................... REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۷۷ روز قبل کهکشانی ها بهترین هستند درسته این فصل خوب نبودند ولی بازم اونا تیم کهکشانی های اروپا هستند سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۷۵ روز قبل سلام بر آسمان آبی.اول استقلال . دوم Barcelona با تمام احترامی که برای نظرات شما آبی دلان قائلم . ولی من از رئال متنفرم چونکه فقط به فکر پول خرج کردن هست و فقط به سرمایه های عظیمی که داره می نازه . و در جواب اون عزیزی که این تیم بزرگ رو با لنگی ها مقایسه کردن ، بنظرم اصلاَ مقایسه ی منصفانه ای نیست که barca رو با یک تیم ضعیف مقایسه کنیم و اصلاُ barca متکی به یک بازیکن نیست . اگه فقط 2 یا 3 تا از بازیهای این تیم رو دیده باشین میتونین این رو به وضوح در بازیشون ببینین . مگه میشه یک تیم چند سال تیم اول جهان باشه و فقط روی یک بازیکن بچرخه ولی این حرفتون که p.p روی بازیه کریمی میچرخه واقعاَ موافقم. سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۷۵ روز قبل niloufar abi جان البته ببخشیدا . فکر میکنم که یه غلط املایی هم دارین. بارسلونا درسته نه بارسلنا . فردا تمرین کن ازت یه امتحان املا میگیریم نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۷۵ روز قبل بله حق با شماست البته برای من فرقی نداره چه بارسلونا چه بارسلنا مهم اینه که شما دوست عزیز جواب سوال مرا می دهید...... چشم منم تمرین می کنم برای امتحان آماده میشم فقط قول بدین پارتی بازی کنین از استقلالیا امتحان راحت تری بگیرین......... تارا احمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۳:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط تارا احمدی ۵۶۶۵ روز قبل خودم به شخصه طرفدار رئال هستم ولی از بازی عالی بارسلونا نمیشه گذشت بعد از اون هم چلسی سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۶۴۲ روز قبل سلام به همه ی کهکشانی های عزیز براتون خبر دارم در حد تیم ملی اقا یه نفر به هوادارای رئال اضافه شد(به خاطر جذب عزیزای د لم: کریس،کاکا واحیاناً ویا )ازاین به بعد من رو هم از خودتون بدونید . این فلورنتینو (به قول عادل) چه می کنه !! پریا کنکاشور جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۵:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کنکاشور ۵۶۳۹ روز قبل فقط کهکشان با همه ی ستارهاش پریا کنکاشور جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۵:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط پریا کنکاشور ۵۶۳۹ روز قبل رئال کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۶۳۸ روز قبل چرا به نظر خواهی من جواب ندادید من از شما ناراحتم کاربر ناشناس جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۴:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کاربر ناشناس ۵۶۳۸ روز قبل سلام خسته نباشید من طرفدار بارسلونا هستم احمد تاج جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ ۲۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد تاج ۵۶۳۷ روز قبل با 5 تا گلی که رئالیا تو زمین خودشون از بارسلون خوردند ثابت کردن که سرورشون کیه. فقط بارسلونا hamed tohi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط hamed tohi ۵۶۳۵ روز قبل من عاشق بارسلونا هستم عاشق سر مربیشم. سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۲۸ روز قبل سلام بر آسمان آبی.آفرین viana جان معلومه که فوتبال رو خوب دنبال می کنی. (( من بجای niluofar جان جوابتو دادم ، حالا دیگه ناراحت نباش)) . نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۲۰ روز قبل سلام تبریک به همه بارساییهای عزیز از طرف جمعی از هواداران رئال عزیز دلم خیلی خیلی خوش آمدی viana احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۶۰۶ روز قبل اگر جایی بین هواداران رئال است منو هم جا بدین با تشکر احمد یاکوزا mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۴۰ روز قبل فقط BARCELONA سرور تیم رئال آخه رئال هم شد تیم تیمی که تو زمین خودش 5 تا از بارسلونا بخوره تیمه نه شما بگین نیلوفر خانم امسال هم با این همه به قول خودشون ستاره هیچ کاری نمیتون بکنن سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۳۸ روز قبل تیمی هم که به اوساسونا ببازه تیم نیست mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۳۱ روز قبل سلماز خانم شما کدوم تیم رو میگین که به اوساسونا باخته؟ سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۵۲۶ روز قبل کاملاً مشخصه که منظورم بارسلوناست؛ این درست که رئال هم به اوساسونا (با نتیجه ی 2بر1 ) باخت اما قضیه ی رئال با بارسلونا فرق داشت ، بارسا قهرمان( زود هنگام ) لالیگا شده بود و همیشه انتظار ها از قهرمان بیشتره ، فصل پیش شرایط رئال کاملاً بحرانی بود و هفته ی 38 با نتیجه ی 2بر1 به اوساسونا باخت یادمه تو اون بازی میشل سالگادو و کلاس یان هونته لار اخراج شدند و رئال با 9 بازیکن اون هم تو ورزشگاه خود اوساسونا نتیجه را واگذار کرد حتی نتیجه ی بازی قبلش وحشتناک تر هم بود مسابقه ای که رئال 3بر 1 به مایورکا باخت از همه بدتر اینکه اون بازی تو سانتیاگو برنابئو بود ( یعنی تحقیر رئال تو ورزشگاه خودی ) اما امسال با بازگشت پرز رئال نسبت به فصل پیش از هر نظر کاملاً بهتر شده . فکر می کنم باید طور دیگه ای جمله مو می گفتم ، مثلاً می گفتم قهرمانی هم که به اوساسونای منتظر معجزه و قعر جدولی ببازه تیم نیست ویا هر جمله ی دیگه ای... و دیگه اینکه همه ی دنیا می دونن که رئال پر افتخار ترین تیم باشگاهی جهانه ... در هر صورت رئال همیشه رئال است حتی اگه 5تا از بارسا بخوره ، امسال " ال پی چی چی " هم از رئال خواهد بود و چه بسا کریس رونالدو باشه . در ضمن اقا پسر املای اسم من به این صورته : سولماز سعی کن یاد بگیری اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۰۱ روز قبل دنیا فقط بارسلونا علی کلانترزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی کلانترزاده ۵۴۹۴ روز قبل فقط کهکشان اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۴۹۲ روز قبل بارسلونا بارسلونا بارسلونا بارسلونا.... REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۴۸۳ روز قبل رئــــــــــــــــــــــــــال مارید فقــط کهکشــــــانی ها علی کلانترزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ شهریور ۱۳۸۸ ۱۷:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی کلانترزاده ۵۴۶۶ روز قبل همون بارسلونا سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۴۴۶ روز قبل کهکشانی های 2 فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۴۴۳ روز قبل فقط رئال احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۴۰۲ روز قبل من رئال رو به بارسا ترجیح می دم اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۳۹۹ روز قبل بارسلونا فقط براهیم اسماعیلی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ شهریور ۱۳۸۸ ۱۲:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط براهیم اسماعیلی ۵۳۰۴ روز قبل فقط رئال مادرید پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا