طرفدار کدام تیم باشگاهی آبی پوش دنیا هستید ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » طرفدار کدام تیم باشگاهی آبی پوش دنیا هستید ؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 طرفدار کدام تیم باشگاهی آبی پوش دنیا هستید ؟ توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۱ روز قبل طرفدار کدام تیم باشگاهی آبی پوش دنیا هستید ؟ مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۱ روز قبل خودم که طرفدار چلسی هستم حدیث مرادی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۲۰:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حدیث مرادی ۴۰۸۱ روز قبل من چلسیو دوس دارم امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۷۴ روز قبل مگه غیر چلسی تیم ابی دیگه ای هم هست؟؟؟؟؟ شاهین پی روی صابری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۵:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط شاهین پی روی صابری ۴۰۷۳ روز قبل طرفدار کدام تیم باشگاهی آبی پوش دنیا هستید ؟ چلسی مهدی خلیلی شهنا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مهر ۱۳۹۲ ۲۳:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی خلیلی شهنا ۴۰۷۳ روز قبل استقلال - چلسی مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۳ روز قبل منچستذ سیتی-اورتون-چلسی-اینتر-لاتزیو-پورتو-شالکه همه آبی پوشن لیلا واحدی فرد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا واحدی فرد ۴۰۶۱ روز قبل چلسی 6تایی 6تایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ مهر ۱۳۹۲ ۱۷:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط 6تایی 6تایی ۴۰۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: حدیث مرادی من پرسپولیس رو دوس دارم سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۶۱ روز قبل نوشته شده توسط: 6تایی 6تایی [quote=mehdihadis] من پرسپولیس رو دوس دارم شما خیلی بیجا کردین ک داخل سایت پر افتخار ترین تیم ایرانی در آسیاهستین.البته به عنوان پرسی.سریع اینجا رو ترک کن مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۵۶ روز قبل چلسی سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۵۵ روز قبل چلسی عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۵۰ روز قبل چلسی-استقلال مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۶ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی [quote=pasha66666666666666] [quote=mehdihadis] من پرسپولیس رو دوس دارم شما خیلی بیجا کردین ک داخل سایت پر افتخار ترین تیم ایرانی در آسیاهستین.البته به عنوان پرسی.سریع اینجا رو ترک کن ولش کن آقا چیکارش داری بذار خوش باشه افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۳۰ روز قبل چلسی fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۲۹ روز قبل چلسی سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۷۴ روز قبل چرا همه چلسی؟ اینتر. رسول موگویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رسول موگویی ۳۷۲۶ روز قبل آبی تو کل دنیا فقط استقلال . تیم خارجی هم فقط بارسلونا. محمد مهدی قادری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ آذر ۱۳۹۳ ۱۷:۳۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد مهدی قادری ۳۶۵۳ روز قبل منچستر سیتی میرودود سیدمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ ۲۰:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط میرودود سیدمحمدی ۳۶۵۳ روز قبل لاتسیو هم بد نیست............ محمد صادق پرچهره جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۱۳:۴۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد صادق پرچهره ۳۵۴۸ روز قبل چل30 عبدالباسط قوجق نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط عبدالباسط قوجق نژاد ۳۵۳۱ روز قبل چلسی ss مهلا صالحی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۰:۱۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهلا صالحی ۳۵۱۷ روز قبل چلسیالبته طرفدار دو اتیشه استقلال وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۰۵ روز قبل 30 . 40 . اونهم فقط لباسشو که آبی رنگ عشقه ولی تیم رئال عشق است استقلال و رئال آبی آسمانی . رئال کهکشانی صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۱ روز قبل خب بعد استقلال بهترین تیمی که آبی میپوشه چلسیه دیگه که منم طرفدارشم. maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۴۲۶ روز قبل اســـتــقـــلال و بعدش چلــــــــــــسی..البته بنده طرفدار رئالـــــــــــــــم فقط بخاطر سوالتون که انتخاب تیم آبی پوش گفتم چلسی.. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا