چقدراین بارساخوش شانسه تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » چقدراین بارساخوش شانسه فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 چقدراین بارساخوش شانسه توسط فضل الله نوری ۵۶۸۰ روز قبل به نظرشمابارسادربازی باچلسی حقش بودببره؟ علیرضا روشن جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ بهمن ۱۳۸۷ ۱۵:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا روشن ۵۶۸۰ روز قبل به نظرشمابارسادربازی باچلسی حقش بودببره؟ سلام به نظر من بارسا خوش شانس نیست بلکه این بازی و نتیجه آن خواست یوفا بود همانطور که میدونید در سایت یوفا روز قبل از بازی نتیجه رو 1-1 گذاشته بود یوفا نمیخواست دوباره 2 تا تیم انگلیسی تو فینال به هم برخورد کنند. مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۸۰ روز قبل اصلا حقشون نبود , این همه بارسا بارسا می کنند آخرش بزور پول میرن فینال.یکی از عللش این بود که اسپانیا کسری بودجه یوفا را تامین کرده بود و کلا میشل پلاتینی ضد انگلیسی.فقط رئال مادرید عشق. نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۸۰ روز قبل مگر اینکه با خواست یوفا یا جادو مادو برن فینال فقط رئال مادرید همیشه با اقتدار قهرمان اروپا شده با اینکه خیلی از منچستر بدم میاد ولی امیدوارم بارسا رو سوسک کنن تا کلی بخندیم ولی کاش چلسی رفته بود فینال البته من مخلص هوادارای بارسا هم هستم به خدا نمی خوام توهین کنم آخه همون قدر که از لنگی ها بدم میاد از بارسا هم بدم میاد سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۷۹ روز قبل با تمام احترامی که برای همه ی آبی دلان قائلم .ولی یکمی اگه انصاف داشته باشین و هم بازی رفت و هم بازی برگشت رو دیده باشین و درصد مالکیت توپ رو که در هر دو بازی نشون دادن فکر کنم اون آمار بهمون میگن که حقه بارسلونا بود که بره فینال. من در انگلیس طرفداره چلسی هستم فقط بخاطره اینکه لباسش آبیه ولی تیمی که 10 نفره دفاع بکنه لیاقت رفتن به فینال رو نداره . (( نیلوفر جان البته ببخشیدا فکر میکنم رئال مادرید هم در خونه ی خودش 6 تایی شد)) ولی اینو قبول دارم که داور نروژی واقعاَ افتضاح داوری کرد ولی قبول کنیم که حق به حقدار رسید. نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۵۱ روز قبل نوشته شده توسط: سید حامد حقیقت با تمام احترامی که برای همه ی آبی دلان قائلم .ولی یکمی اگه انصاف داشته باشین و هم بازی رفت و هم بازی برگشت رو دیده باشین و درصد مالکیت توپ رو که در هر دو بازی نشون دادن فکر کنم اون آمار بهمون میگن که حقه بارسلونا بود که بره فینال. من در انگلیس طرفداره چلسی هستم فقط بخاطره اینکه لباسش آبیه ولی تیمی که 10 نفره دفاع بکنه لیاقت رفتن به فینال رو نداره . (( نیلوفر جان البته ببخشیدا فکر میکنم رئال مادرید هم در خونه ی خودش 6 تایی شد)) ولی اینو قبول دارم که داور نروژی واقعاَ افتضاح داوری کرد ولی قبول کنیم که حق به حقدار رسید. آخ آخ یادم نبود شما طرفدار بارسا هستید منو ببخشید قصد کل کل نداشتم اصلاً راستی تبریک می گم به خاطر قهرمانی مبارکتون باشه mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۳۱ روز قبل تویه بازی شانس هم وجود داره که این بار بارسا یه نمه شانس اورد همین تازه رئال شانس اورد که به دسته پائین نرفت پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا