کدام یک از کشورهای نامبرده لیگ حرفه ای تری دارند ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » کدام یک از کشورهای نامبرده لیگ حرفه ای تری دارند ؟ آریا جاوید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 کدام یک از کشورهای نامبرده لیگ حرفه ای تری دارند ؟ توسط آریا جاوید ۵۷۴۷ روز قبل رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۴۷ روز قبل ژاپن به نظر من .رضا آریا جاوید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط آریا جاوید ۵۷۴۷ روز قبل دوست عزیزم 100 از توجهت ممنونم ( آریا ) saleh s جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط saleh s ۵۷۴۵ روز قبل باسلام قطعا ژاپن بعد کره رامین علیزاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ بهمن ۱۳۸۷ ۱۳:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط رامین علیزاده ۵۷۴۵ روز قبل ایران هم لیگ خوبی داره به شرطی که همه زمین داشته باشند حمید شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۱:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط حمید شریفی ۵۷۴۴ روز قبل lige japhon az lighaye motabere donyast va to asiya herfeitarin lige saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط saman karimifar ۵۷۲۰ روز قبل نوشته شده توسط: حمید شریفی لیگ ژاپن تو آسیا اوله ولی حرفه ای بودن لیگ چین هم نباید فراموش بشه رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۱۶ روز قبل اگر ایران زمین خوب وبرنامه مرتب داشته باشد لیگحرفهای خوبی خواهیم داشت.رضا ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۳ روز قبل منم به آرای اکثریت احترام می گذارم ژاپن hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۶۸۱ روز قبل خیلی دوست داشتم که بگم ایران ولی واقعا نمی شه . منم می گم ژاپن . سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۷۹ روز قبل گر خواهی نشوی رسوا همرنگ اکثریت شو (( منم ژاپن )) مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۷۸ روز قبل به نظر من هم ژاپن مهدی کبیری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۹:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی کبیری ۵۶۷۳ روز قبل دیگه واضح که جی لیگ حرفه ای ترین لیگ آسیاست حتی لیگ کره هم به جی لیگ نمیرسه .لیگ ایران هم فکر کنم حتی از تایلند و کویت و مالزی هم پایین تر باشه هم از لحاظ سخت افزاری و هم برنامه ریزی هر چند از نظر پتانسیل بازیکن واقعا جزئ 3 تای برتر آسیاییم اما چه فایده! REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۶۳ روز قبل ژاپن واقعا لیگ حرفه ای داره البته لیگ ایران حرفه ای تر از آسیاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! احمد تاج جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ ۲۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد تاج ۵۶۳۷ روز قبل فکر کنم ژاپن باشه مجتبی گنجی خاه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی گنجی خاه ۵۵۸۹ روز قبل لیگ ما از نظر سطح فنی پائین (فکر کنم همه قبول دارند) ژاپن بهترین در اسیاست احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۵۸۹ روز قبل به نظر من ژاپن اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۸ روز قبل تو آسیا فقط ژاپن محمد عسگری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد عسگری ۵۵۷۵ روز قبل ژاپن و کره جنوبی اسماعیل شریفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ مرداد ۱۳۸۸ ۲۰:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط اسماعیل شریفی ۵۵۷۵ روز قبل تو اروپا اسپانیا عالیه mohammad javadi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مهر ۱۳۸۸ ۱۳:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط mohammad javadi ۵۵۳۱ روز قبل ژاپن پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا