مغرور ترین بازیکن جهان کیست ؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » مغرور ترین بازیکن جهان کیست ؟ hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 مغرور ترین بازیکن جهان کیست ؟ توسط hesam babaie fard ۵۶۸۱ روز قبل من که خودم می گم روبن فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۸۱ روز قبل کیریستیانورونالدو رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۶۸۱ روز قبل فکر کنم روماریو از همه مغرورتر .رضا سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۷۹ روز قبل من فکر میکنم مجتبی جباری . با اینکه بازیشو خیلی قبول دارم ولی این همه بازیکن خوب در استقلال بوده و هست ولی هیچ کس مثل مجتبی از پول حرف نمیزنه . البته چه خوش گفت منصور پور حیدری که اون زمانیکه بازیکن ها به عشق لباس استقلال بازی میکردن گذشت و واقعاَ بازیکنان پول و شهرت رو به محبوبیت ترجیح میدن. تارا احمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۳:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط تارا احمدی ۵۶۶۵ روز قبل به نظر من کریستین رونالدو و تیری آنری REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۶۳ روز قبل دروگبا احمد تاج جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ ۲۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد تاج ۵۶۳۷ روز قبل کریستیانورونالدو hamed tohi جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ ۱۸:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط hamed tohi ۵۶۳۵ روز قبل نوشته شده توسط: احمد تاج کریستیانورونالدو منم با احمد موافقم کریستیانو خیلی مغروره. هومن کیانی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ ۱۷:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط هومن کیانی ۵۶۳۴ روز قبل کریستیانو رونالدو خیلی مغروره . سولماز برهانی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۱:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط سولماز برهانی ۵۶۳۰ روز قبل من فکر می کنم زلاتان ابراهیموویچ مغرورترین بازیکنه،خب البته کریس هم مغروره من فکر می کنم اون حق داره چون هر کس دیگه ای هم جای اون بود همین قدر مغرور بود. سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۲۸ روز قبل سلام بر آسمان آبی.گرخواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو . من با تمام موارد ذکر شده موافقم (( zalatan ، cristiano ، henry)) احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۶۰۲ روز قبل کیریستین رونالدو مجتبی گنجی خاه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی گنجی خاه ۵۵۸۹ روز قبل مغرورترین (میشائیل بالاک) پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا