انصافا بازی قشنگی بود.لیورپول برای اینکه شانس اول قهرمانی باقی بمونه باید این بازیو میبرد یا حداقل مساوی میکرد تا با پیروزی در 2 بازی آخر ، به قهرمانی برسه و چلسی که چندین بازیکنش رو به خاطر مصدومیت و استراحت دادن برای بازی با اتلتیکو در اختیار نداشت.
چک ، تری ، لوییز ، رامیرس ، هازارد ، اسکار از بازیکنای ترکیب اصلی چلسی بودن که دیروز حضور نداشتن و ویلیان و گری کیهیل هم نیمه دوم اومدن به بازی.یعنی 6 بازیکن از ترکیب اصلی نبودن و 2 بازیکن به صورت تعویضی اومدن.
علاوه بر این نکته ، بد نیست این نکات رو هم یاد آوری کنم :
بازی تو زمین لیورپول بود.
چلسی هفته پیش روز شنبه و لیورپول روز یکشنبه تو لیگ بازی کردن ولی بعد از اون چلسی به اسپانیا سفر کرد و با اتلتیکو بازی کرد ولی لیورپول تا بازی دیروزش استراحت کرد.
چلسی رفت و برگشت لیورپول و من سیتی رو بر که برای من کم از قهرمانی نداشت.
بهترین خط حمله لیگ برتر با 96 گل در 2 بازی رفت و برگشت 1 گل به چلسی زد و 4 گل دریافت کرد.
ولی در مورد دفاعی بازی کردن باید بگم اصلا قبول ما با 10 نفر دفاع کردیم.خب شما چرا با 10 نفر حمله نکردین؟یا حتی اگه حمله کردین چرا مقابل تیم دوم چلسی تو زمین خودتون گل نزدین؟فرض کنید ما 10 دقیقه وقت تلف کردیم تو 80 دقیقه و در جریان بازی چرا گلی نزدین؟من بعد از بازی چلسی با بارسلونا که در مجموع چلسی 3-1 بارسا رو برد و به فینال رفت و با بایرن بازی کرد به جای اینکه نتیجه رو به رخ اونا بکشم فقط درصد مالکیت رو نشونشون دادم.چیزی در حدود 70 به 30 بود به نفع بارسا.ولی چه تیمی به فینال رسید؟یا در مورد بازی بایرن و رئال که 4 شنبه بازی کردن.به نظرتون کدوم تیم حرفه ای تر بود؟بایرن حمله کرد ولی کی گل زد؟بایرن مالک توپ بود ولی نتیجه رو کی برد؟
حرف من سر این هست که از نظر من تیمی بهتر هست که حرفه ای تر هست.یه تیم با سیستمی هجومی به خواسته اش میرسه و نتیجه میگیره و یک تیم با دفاع منطقی.ولی اگه تیمی با تدابیر هجومی وارد بازی شه و نتونه نتیجه بگیره یا تیمی با تدابیر دفاعی وارد شه و 3-4 گل دریافت کنه و ببازه از نظر من هر دو بازنده هستن.حرفه ای بودن فراتر از زیبا بازی کردن هست و همیشه طرفداران تیمهایی مثل بارسا و بایرن وقتی به تیمی مثل رئال و چلسی میخورن تنها چیزی که میتونن بگن اینه که 10 نفره دفاع کردینو اتوبوس پارک کردن.چون هضم فوتبال حرفه ای براشون سخته.