جام حذفی اسپانیا تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » جام حذفی اسپانیا fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 جام حذفی اسپانیا توسط fariba nikzad ۳۸۷۵ روز قبل برد رئال مادریدوقهرمانیشوتوجام حذفی اپانیا به همه ی رئالیهاتبریک میگم!!دیشب وقتی هوادارا وبازیکنای بارسارودیدم یادحال وروزخودمون افتادم چون اونام مث ماهت تریک کردنوتوهرسه تا جام عقب افتادن وفقط یه ذره تولالیگاشانس دارن.دیشب احساس کردم هوادارای یه تیم دیگه هم هستن(بارسا)که حال و روز الان مارودرک میکنن! fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۵ روز قبل برد رئال مادریدوقهرمانیشوتوجام حذفی اسپانیا به همه ی رئالیهاتبریک میگم!!دیشب وقتی هوادارا وبازیکنای بارسارودیدم یادحال وروزخودمون افتادم چون اونام مث ماهت تریک کردنوتوهرسه تا جام عقب افتادن وفقط یه ذره تولالیگاشانس دارن.دیشب احساس کردم هوادارای یه تیم دیگه هم هستن(بارسا)که حال و روز الان مارودرک میکنن! بیبخشید اسپانیارونوشته بودم اپانیا لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۵ روز قبل آره فریبا جوون هر چند من بارسلونی هستم اما بهت تبریک میگم دقیقا دیشب مثل بازی استقلال واسه بارسلونا اتفاق افتاد..من تا ساعت 2/30 بیدار بودم اما از باخت 2 تا تیم محبوبم ناراحت و داغون بودم انشاله توی فصل جدید دوتا تیم برگردند به روزهای اوجشون..... میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۳۸۷۵ روز قبل من طرفدار هیچ کدومشون نیستم ولی این برد و البته قهرمانی رئال مادرید و به هوادارانش تبریک میگم.... شبنم علی قنبری جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ دی ۱۳۹۲ ۲۱:۴۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط شبنم علی قنبری ۳۸۷۵ روز قبل انقدر باخت اس اس حالمو گرفت که حتی تحمل دیدن یه بازی دیگه رو نداشتم و برای قهرمان شدن رئال فقط تونستم یه لبخند بزنم....ولی قهرمانی رئالو به همه رئالیا تبریک میگم لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۵ روز قبل اینم واسه اتحاد طرفدارای بارسا و رئال توی بازی دیشب... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۵ روز قبل ماهمه جوره درخدمت استقلالیای گل حتی ازنوع بارساییش هستیم!!!لیلاخانم ممنون ازبابت عکس زیباتون!فقط ما رئالیا یه شانس آوردیم اونم اینکه بعدباخت اس اس حداقل رئال قهرمان شد وارزششوداشت که تادو ونیم سه بیدارباشیم وجشن قهرمانیشوببینیم وخوشحال باشیم!!با اینکه اصلا از بارساخوشم نمیادولی به خاطرهوادارای گل آبی مثل لیلاخانم میگم که ایشالله فصل بعد بارساهم مثل قبل به اوجش برگرده وتوهرسه جام مدعی اصلی باشه!!ولی قهرمان نشه ها!!چون رئال بایدقهرمان شه!!! لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۷۵ روز قبل انشاله استقلال قهرمان بشه از همه چی مهمتره که هم من خوشحال شم هم تو عزیزم... fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۸۷۵ روز قبل نوشته شده توسط: لیلا جوکار انشاله استقلال قهرمان بشه از همه چی مهمتره که هم من خوشحال شم هم تو عزیزم... اون که صدالبته!!! دانیال ذواقدر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ فروردین ۱۳۹۳ ۱۵:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط دانیال ذواقدر ۳۸۷۴ روز قبل تازه رئال بدون رونالدو برد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا