لایی انداختن از رونالدو تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » لایی انداختن از رونالدو سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 لایی انداختن از رونالدو توسط سعید آقامحمدی ۴۰۴۸ روز قبل تو بازی ال کلاسیکو رو که دید دنی آلوز از بین پاهای رونالدو ی لایی زیبایی انداخت که اگه گل میشد.مزد کارش رو میگرفت. تبریک به بارسا که سر تر از رئال بود وخواهد بود. فقط مسی و نیمار حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۴۷ روز قبل من طرفدار رئال یا بارسا نیستم ولی رونالدو با اون حرکت تحقیر شد میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۴۷ روز قبل من طرفدار رونالدو نیستم! ولی فوتباله دیگه! هر لحظه ممکنه فریب بخوری!!!! ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۶ روز قبل دوست عزیز من طرفدار بارسا هستم ولی به شدت بازی رونالدو رو میپسندم .....لایی خوردن جزیی از فوتباله ولی نه واسه بازیکن بزرگی مثه رونالدو و اصلا صحنه خوبی نبود و من براش تآسف خوردم.....البته این صحنه منو به شدت یاد لایی قرهاد خان به علی کریمی انداخت که یکی از قشنگترین صحنه های فوتبال ما بود..... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۴۶ روز قبل من یادم نیست کدوم بازی به کریمی لایی زد؟ اون صحنه دوباره دیدن داره ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی من یادم نیست کدوم بازی به کریمی لایی زد؟ اون صحنه دوباره دیدن داره تعجب کردم از اینکه یادتون نیست.....ولی دربی روز 29 سال 1391......تو اینترنت سرچ کنید همه جا هست.... حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۰۴۶ روز قبل فیلمشو دیدم بازی دربی نبوده مجیدی با پیرهن الغرافه بوده من اون بازیو ندیدم از اون بازی فقط عدد 4 به یادگار موند لایی همچین تر و تمیز نبود ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی فیلمشو دیدم بازی دربی نبوده مجیدی با پیرهن الغرافه بوده من اون بازیو ندیدم از اون بازی فقط عدد 4 به یادگار موند لایی همچین تر و تمیز نبود درسته دربی نبود ولی ترو تمییز بود خداییش دیگه لایی به چی میگن؟ البته ما طرفدارا اون بازیو به چشم دربی میبینیم به قول خودتون عدد 4 بر میگرده به دربیاش.....موضوع اصلی لایی زدن بود که واقعا زیبا بود و خوشحالم که یاد آوری شد مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۶ روز قبل نظر شما محترم ، بارسا در ال کلاسیکو خوب بازی کرد اونم بخاطر ترکیب بد رئال بود که آنجلوتی دوست داشت همه در ترکیب باشن مخصوصاً گرت بیل . تاره اگر هم داور اون پنالتی رو میگرفت و به قول داخل آبیها به سمت بارسا غش نمی کرد نتیجه چیز دیگه ای بود ولی در کل صحنه جالبی بود . من بازی آلوز رو دوست دارم ولی این چیزی از ارزشهای رونالدو کم نمی کنه مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۰۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: ساحره عصار البته ما طرفدارا اون بازیو به چشم دربی میبینیم به قول خودتون عدد 4 بر میگرده به دربیاش.....موضوع اصلی لایی زدن بود که واقعا زیبا بود و خوشحالم که یاد آوری شد ساحره عصار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ساحره عصار ۴۰۴۶ روز قبل نوشته شده توسط: مرضیه غلامی البته ما طرفدارا اون بازیو به چشم دربی میبینیم به قول خودتون عدد 4 بر میگرده به دربیاش.....موضوع اصلی لایی زدن بود که واقعا زیبا بود و خوشحالم که یاد آوری شد واقعا شیرین بود راستی مرسی از تحلیل قشنگت در موردال کلاسیکو........اینه امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۴۵ روز قبل یعنی با یه لایی توانایی رونالدو رو زیر سوال میبری!!!!!!بارسا وریال تو یه سطح بودن مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۷ روز قبل توانایی رونالدو بیش از مسی هست مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۷ روز قبل متا توانایی رونالدو بیش از مسی هست پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا