به نظر شما کدام لیگ اروپا بهتر است؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » به نظر شما کدام لیگ اروپا بهتر است؟ رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 به نظر شما کدام لیگ اروپا بهتر است؟ توسط رضا کلاگر ۵۷۵۶ روز قبل نظر خود را با کلیک بر روی گزینه اعلام کنید.رضا آریا جاوید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۷ ۰۸:۵۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط آریا جاوید ۵۷۴۸ روز قبل سلام : فوتبال در انگلیس با فرهنگ آمیخته شده و مردم به درجه بالای فهم فوتبالی رسیده اند . این موضوع رو می شه در مسابقاتشون دید و همچنین سرعت بالای فوتبال در انگلیس بینهایته . ( آریا ) رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۴۷ روز قبل از شما دوست عزیز 783 تشکر میکنم که در این بخش شرکت کردید.رضا saleh s جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۷ ۰۹:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط saleh s ۵۷۴۵ روز قبل باسلام لیگ اسپانیا به خاطر داشتن مشخصه هایی مثل تکنیک، تاکتیک، سرعت، قدرت، خشونت و . . . به نظر من کامل ترین فوتبال رو بازی می کنن سایر لیگ ها همه این ویژگی هارو با هم ندارن جعفر خوشنوا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط جعفر خوشنوا ۵۷۳۵ روز قبل با سلام به نظر من لیگ اسپانیا چون اکثر تیم ها از قدرت یکسانی برخوردارند هرچند خودم آلمان را دوست دارم. ابولفضل طیبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ بهمن ۱۳۸۷ ۱۹:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابولفضل طیبی ۵۷۲۶ روز قبل وجود 4 تیم انگلیسی دربین 8 تیمنهایی لیگ قهرمانان نشان دهنده کیفیت بالای لیگ جزیره است saman karimifar جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ بهمن ۱۳۸۷ ۱۲:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط saman karimifar ۵۷۲۰ روز قبل نوشته شده توسط: ابولفضل طیبی جذابیت لیگ انگلیس رو هیچ کدومشون ندارن رضا کلاگر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ بهمن ۱۳۸۷ ۲۱:۵۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا کلاگر ۵۷۱۷ روز قبل کالچو یادتون نره .رضا ali deghan جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali deghan ۵۷۰۳ روز قبل خوب نیست از غول فوتبال اروپا ایتالیا نگیم اگر تیمهای ایتالیایی خوب نتیجه نگرفتند به خاطر مشکلات مالی بوده مانا کاشانی نژاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط مانا کاشانی نژاد ۵۶۹۸ روز قبل فقط ایتالیا نیلوفر رسولی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط نیلوفر رسولی ۵۶۹۲ روز قبل به نظر من لالیگا اسپانیا در دنیا حرف اول رو میزنه من طرفدار رئال مادرید هستم فضل الله نوری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ دی ۱۳۸۷ ۱۶:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط فضل الله نوری ۵۶۹۱ روز قبل سلام به نظرمن لیگ انگلیس ازهمه لیگاجذابتره به چنددلیل1-سرعت بالای بازی تیمها2-زمینهای مناسب برای بازی3-تصویربرداری زیبای بازیهاو4-مربیان بزرگی که درانگلستان مربی گری میکنندمثل(.فرگوسن-گاس هیدینگ-آرسن ونگرورافابنیتس)به همین دلایل هم هست که تیمهای انگلیسی نیمه نهایی جام باشگاههاروقرق کردن hesam babaie fard جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۰:۲۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط hesam babaie fard ۵۶۸۲ روز قبل jast england سید حامد حقیقت جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ فروردین ۱۳۸۸ ۲۰:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سید حامد حقیقت ۵۶۷۹ روز قبل سلام رضا جان من فکر میکنم لیگ انگلستان معتبر ترین باشه . همون دلایلی mojtabaعزیز گفتن منم باهاش موافقم فقط چند تا مورد اضافه میکنم. 1) از نظر فرهنگی : آیا شما لیگی رو بجز لیگ انگلستان میشناسین که تماشاگر ها این همه به زمین بازی نزدیک باشن؟ (( در حالیکه در اسپانیا و ایتالیا شعارهای نژاد پرستانه هم میدن)) 2) از نظر تیم داری و نحوه ی بازی : فکر میکنم 2 سال پیاپی 3 تیم از یک کشور در نیمه نهایی قرار بگیرن خودش میتونه دلیلی بر حرفه ای بودن اون لیگ باشه.zidane جان فکر میکنم یه غلط املایی هم داری . فکر میکنم که just رو اینطوری مینویسن تمرین کن فردا ازت یه امتحان املا میگیرم تارا احمدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۲۳:۰۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط تارا احمدی ۵۶۶۵ روز قبل لیگ انگلیس علاوه بر بازی های عالی از فرهنگ بالایی هم برخورداره و فراموش نکنین موفقیت تیمهای انگلیسی علاوه بر بازی خوب به دلیل جو آروم فوتبالشونه اگه تیمهای اسپانیایی فرهنگ فوتبالشون به اندازه انگلیس بود حتما از اونا موفق تر بودن REZA VALIZADE جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط REZA VALIZADE ۵۶۶۴ روز قبل لیگ جزیره بهتره چون چند تیم قوی توش هستند تیم های جزیره چند ساله یه پای فینال لیگ قهرماناند لالیگا هم خوبه چون رئال کهکشانی داره احمد تاج جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ خرداد ۱۳۸۸ ۲۱:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد تاج ۵۶۳۷ روز قبل ایتالیا رو عشق است .بنابراین فقط سری A. احمد قدس جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ تیر ۱۳۸۸ ۱۲:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط احمد قدس ۵۶۰۲ روز قبل لیگ انگلیس مجتبی گنجی خاه جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ ۱۳:۱۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجتبی گنجی خاه ۵۵۸۹ روز قبل لیگ جزیره سطحی بالاتر از بقیه لیگها دارد پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا