شما هواداران به غیر ازاستقلال کدوم تیم خارجی رو دوست دارید؟ تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » لیگ های معتبر فوتبال در دنیا » شما هواداران به غیر ازاستقلال کدوم تیم خارجی رو دوست دارید؟ سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 شما هواداران به غیر ازاستقلال کدوم تیم خارجی رو دوست دارید؟ توسط سعید آقامحمدی ۴۱۰۱ روز قبل این تاپیک با اندکی تغییر در این مکان به گفته عزیزان قرار گرفته است خواهشا حمایتم کنید. حسن یارمحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسن یارمحمدی ۴۱۰۱ روز قبل آقا ممنون منم که معلومه رایم لیورپولو زدم فک کنم تا آخر فقط من به لیورپول رای داده باشم میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۱۰۰ روز قبل نوشته شده توسط: حسن یارمحمدی چلسی............... امیر حسین اسلامی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۳۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین اسلامی ۴۱۰۰ روز قبل چلسی مرضیه غلامی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط مرضیه غلامی ۴۱۰۰ روز قبل چلسی امید زین آبادی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امید زین آبادی ۴۱۰۰ روز قبل به نظر من بیشتر استقلالی ها عاشق چلسی و بارسلونا هستند. حسین اسداللهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین اسداللهی ۴۰۹۹ روز قبل بارسلونا بهترین تیم جهان سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۹۷ روز قبل من که با این نظر ها قانع نشدم بالاخره استقلالی ها طرفدار کدوم تیم اند. رضا محبی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۴ تیر ۱۳۹۲ ۱۹:۳۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط رضا محبی ۴۰۸۹ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی شاید براتون جالب باشه بدونید بغیر از بازیهای استقلال وتیم ملی که اونم استقلاله فقط اسمش عوض شده من هیچ بازی دیگه ای رو نه دیدم نه نگاه میکنم.به هیچ تیم خارجیم ،نه علاقه ای دارم نه خوشم میاد. علیرضا جوادیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا جوادیان ۴۰۸۷ روز قبل استقلال بارسلون رحیمه اسدی جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط رحیمه اسدی ۴۰۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی به نظر من بیشتر استقلالی ها عاشق چلسی و بارسلونا هستند.من بعد از استقلال عاشق بایرن هستم بدون درنظر گرفتن رنگ لباسش چون واقلا تیمش وبازیکناش حرف ندارن. امین حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۵:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط امین حسینی ۴۰۸۶ روز قبل نوشته شده توسط: امید زین آبادی به نظر من بیشتر استقلالی ها عاشق چلسی و بارسلونا هستند. کی میگه؟ فقط استقلال و رئال سمیه اخویان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ شهریور ۱۳۹۲ ۱۸:۴۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمیه اخویان ۴۰۸۵ روز قبل بعد استقلال فقط رئال محمد طاطیان جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۰:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد طاطیان ۴۰۸۲ روز قبل پس رم کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ SADEG KH جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ شهریور ۱۳۹۲ ۲۳:۳۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط SADEG KH ۴۰۸۲ روز قبل رئال .اگه میلان بود اونو میزدم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۸۱ روز قبل فقط یوونتوس امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۷۴ روز قبل یوووووووههههههه امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۷۴ روز قبل یوووووووههههههه امیر حسین گودرزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر حسین گودرزی ۴۰۷۴ روز قبل یوووووووههههههه سعید آقامحمدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۳:۴۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید آقامحمدی ۴۰۷۴ روز قبل عزیز من33333555 اینجا نظر سنجیه روکم کنی که نیست این همه تاپیک تکراری قرار میدی با این کار اعتبار سایت و میاری پایین.ببین با زیاد شدن ستاره ها چیزی بهت نمیدن. میثم محمدی قراسویی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط میثم محمدی قراسویی ۴۰۷۳ روز قبل نوشته شده توسط: سعید آقامحمدی عزیز من33333555 اینجا نظر سنجیه روکم کنی که نیست این همه تاپیک تکراری قرار میدی با این کار اعتبار سایت و میاری پایین.ببین با زیاد شدن ستاره ها چیزی بهت نمیدن. من هم موافقم مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۷۳ روز قبل بارسا بارسای همیشگی نیست . شاید تموم شده باشه . یووه ali sajedy جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ۱۹:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط ali sajedy ۴۰۶۶ روز قبل رئال عارف یوسفی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ ۱۳:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط عارف یوسفی ۴۰۵۰ روز قبل رئال مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۴۰۰۶ روز قبل متاسفانه جدیدا همه فوتبالا رو شبکه ورزش نشون میده که اکثر مردم ندارن افسانه طرقیان جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ دی ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط افسانه طرقیان ۳۹۲۷ روز قبل بارسا وچلسی fariba nikzad جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۹:۵۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط fariba nikzad ۳۹۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان فقط فقط فقط رئال لیلا جوکار جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۹ مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط لیلا جوکار ۳۸۹۸ روز قبل نوشته شده توسط: افسانه طرقیان بارسا وچلسی مجید مسلم آذر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ شهریور ۱۳۹۲ ۱۵:۵۷ تعداد پاسخ ها 0 توسط مجید مسلم آذر ۳۸۶۴ روز قبل یووه سمانه علیزاده جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط سمانه علیزاده ۳۷۷۴ روز قبل فقط رئال. علی دوستی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ مهر ۱۳۹۳ ۲۲:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی دوستی ۳۷۰۶ روز قبل بایر مونیخ امیر عباس حیدری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر عباس حیدری ۳۷۰۶ روز قبل هههههههههههههههههههههههههههههههههههههییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچککککککککککککککککککککککککککککککککککووووووووووووووووووووووووووووووووووددددددددددددددددددددددددددددددددددوووووووووووووووووووووووووووووووممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم.فففففففففففففففففففففففققققققققققققققققققققققطططططططططططططططططططاستقلال امیر عباس حیدری جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط امیر عباس حیدری ۳۷۰۶ روز قبل هههههههههههههههههههههههههههههههههههییییییییییییییییییییییییییییییییییییچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچککککککککککککککککککککککککوووووووووووووووووووووووددددددددددددددددددددوووووووووووووووممممممممممممممممم.استقلال ایناز4 فرجاد جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ مهر ۱۳۹۳ ۱۳:۳۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط ایناز4 فرجاد ۳۷۰۵ روز قبل رئال علی حاجی حسینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ دی ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط علی حاجی حسینی ۳۶۲۲ روز قبل بارسلونا وهاب نظری نژاد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۹:۲۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط وهاب نظری نژاد ۳۵۰۶ روز قبل رئال فقط صابر سالاری توسه سرا جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط صابر سالاری توسه سرا ۳۴۳۱ روز قبل بهترین تیم های دنیا اول استقلال بعدشم چلسی arezoo 2134 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۴:۲۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط arezoo 2134 ۳۴۲۸ روز قبل رئال رو عشقه.البته بایرن رو هم دوست ذارم ولی رئال نامبر وانه maryam 7 جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ دی ۱۳۹۲ ۱۲:۴۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط maryam 7 ۳۴۲۷ روز قبل نوشته شده توسط: سمانه علیزاده فقط رئال. پرش به تالار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا