امسال هم باید ببریم دوست دارم با گل نکونام ببریم تالارهای گفتگو کانون هواداران استقلال » مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت » امسال هم باید ببریم دوست دارم با گل نکونام ببریم سعید جفایی نوده Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۳۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۵:۰۲ Reply count 0 امسال هم باید ببریم دوست دارم با گل نکونام ببریم By سعید جفایی نوده 4534 Day ago farzad haghighi Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۲۱:۱۱ Reply count 0 By farzad haghighi 4534 Day ago وای که چه حالی میده شک نکنین بردیم ف م Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۲۱:۰۵ Reply count 0 By ف م 4533 Day ago خیلی حال میده یه 7تا بزنیم بهشون که اینقدر نگند به ما 6تایی کهه اصلا معلوم نیست همچین چیزی وجود داشته باشه آخ چه حالی میده امیر دلیرتربتی Gender Male Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ Reply count 0 By امیر دلیرتربتی 4513 Day ago Written by: ف م خیلی حال میده یه 7تا بزنیم بهشون که اینقدر نگند به ما 6تایی کهه اصلا معلوم نیست همچین چیزی وجود داشته باشه آخ چه حالی میده فاطمه اکبری Gender Female Country Roles ForumRegistered Registeration Date ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ Reply count 0 By فاطمه اکبری 4511 Day ago بابا چرت میگن اصلا یه همچین چیزی وجود نداشته خیالبافی میکنن Jump to استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اهداف ، قوانین ، شرح وظایف و سیاستها بررسی عمکلرد سایر تیمها در آسیا بررسی عملکرد سایر تیمها پیش بینی مسابقات استقلال در آسیا پیش بینی نتایج مسابقات استقلال تیم های ملی کشورهای مختلف دنیا جام باشگاه های جهان جام جهانی فوتبال جام ملتهای آسیا خاطرات آبی دلان عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال عملکرد بازیکنان و مربیان استقلال در لیگ آسیا گفتگوی آزاد لیگ اروپا لیگ قهرمانان اروپا لیگ های معتبر فوتبال در دنیا مباحث کارشناسی مسابقات استقلال مباحث کارشناسی مسابقات استقلال در آسیا مسابقات استقلال و پیروزی - دربی پایتخت موضوعات قدیمی نطرات ، پیشنهادات و انتقادات اعضا